ماکارون یک شیرینی فرانسوی است که در اصل با سفیده تخم مرغ و شکر تهیه می شود. معمولاً وسط این شیرینی با شکلات سفید، خامه و یا مربا پر می شود.
شیرینی ماکارون از جمله زیباترین شیرینی ها می باشد که متعلق به فرانسوی ها می باشد و یکی از نکات مثبت این شیرینی می توان به باز بودن دست انتخاب برای رنگ آن باشد ، بله شیرینی ماکارون را می توان در رنگ ها و اندازه های مختلف درست کنید.
بادام بدون پوست پودر شده :120 گرم
سفیده تخم مرغ :2 عدد حدود 60 گرم
وانیل درسته :1 عدد یا وانیل پودری مقداری
پودر قند : 150 گرم
نمک :کمی
پودر کاکائو :2 قاشق غذاخوری
رنگ زرد :10 قطره
پسته پودر شده :2 قاشق غذا خوری
وانیل درسته :1 عدد یا وانیل پودری مقداری
رنگ سبز :10 قطره
پودر نارگیل :2 قاشق غذا خوری
رنگ قرمز :10 قطره
برای پختن شیرینی ماکارون اول بادام را آسیاب کنید و از الک رد کنید تا کاملا حالت پودر باشد. بعد سفیده تخم مرغ را به همراه کمی نمک با هم زن برقی خوب هم بزنید و بعد پودرقند را کمکم به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا کاملا پف کند و سبک شود.
سپس پودر بادام را به سفیده اضافه کنید و با چنگال در حد مخلوط شدن هم بزنید تا پف سفیده نخوابد.برای رنگ های مختلف باید از رنگ های خوراکی مجاز استفاده کنید مثلا برای رنگ قهوه ای باید پودر کاکائو الک شده را روی سفیده بریزید و با مفتول یا چنگال هم بزنید تا رنگ ماکارون ها شکلاتی شود.
برای رنگی کردن ماکارون ها باید مایه آماده شده را به چند قسمت تقسیم کنید و با رنگ های مختلف مخلوط کنید.
کف دو عدد سینی را با کاغذ پوستی بپوشانید و مایه ماکارون را داخل قیف با ماسوره گرد بریزید و یا سر قیف یا همان ماسوره را به اندازه 8 میلیمتر ببرید و با فاصله خمیر ها را به اندازه یک سکه 500 تومانی روی کاغذ بریزید طوری که قطر هر ماکارون بعد از پخت دو و نیم سانتیمتر بشود.
به همین ترتیب تمام دو سینی را پر کنید. بهتر است وقتی تمام سینی پر شد دو طرف سینی را بگیرید و چند بار سینی را آرام به زمین بکوبید تا خمیر در سینی پخش شود و در واقعه شره کند.
سینی های پر شده را در فر 149 درجه سانتی گراد و یا 300 درجه فارنهایت به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار دهید تا ماکارون ها پف کنند و بپزند. بعد از اینکه از فر خارج کردید اجازه دهید تا کاملا سرد شوند.
کره بدون نمک :4 ق غ
پنیر خامه ای :1/2 پیمانه
آب نبات نعناع :1/4 پیمانه
کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود سپس با هم زن دستی آن را هم بزنید تا نرم نرم شود بعد پنیر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
آب نبات ها را بکوبید تا کاملا پودر شوند وتکه ای درشت از آن نماند. بعد پودر آب نبات را به کره و پنیر مخلوط شده اضافه کنید و کاملا در هم مخلوط کنید.
مواد آماده شده را داخل قیف بریزید و سر قیف را سوراخ کوچکی ایجاد کنید. ماکارون ها را برگردانید و از مواد به مقدار مناسب روی قسمت صاف و درونی ماکارون ها بریزید و ماکارون دومی را رویش قرار دهید.
و تا موقعی که بخواهید سرو کنید در یخچال و یا جای خنک نگه دارید. البته ماکارون ها را نمی توان بیشتر از 2 روز نگهداری کرد ،ولی میتوان در یک ظرف در بسته و در لابه لای کاغذ پوستی در فریزر به مدت 1 تا 2 هفته نگهداری کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت است.
شیرینی ماکارون را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 20 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…