آشپزی

طرز تهیه شیرینی مربایی

فراشپز- شیرینی مربایی که با نام شیرینی مشهدی نیز شناخته می‌شود، یکی از گزینه‌های محبوب برای پذیرایی از مهمانان است و افراد زیادی آن را خریداری می‌کنند.

شیرینی مربایی که با نام شیرینی مشهدی نیز شناخته می‌شود، یکی از گزینه‌های محبوب برای پذیرایی از مهمانان است و افراد زیادی آن را خریداری می‌کنند. تهیه این شیرینی بسیار ساده است و با کمی زمان و دقت می‌توان آن را در منزل آماده کرد.

مواد اولیه لازم برای طرز تهیه شیرینی مربایی

برای طرز تهیه شیرینی مربایی به مواد اولیه ساده‌ای نیاز خواهید داشت که برای پخت هر شیرینی دیگری نیز لازم است. مواد اولیه مورد نیاز برای 4 نفر شامل موارد زیر هستند:

کره:100 گرم
پودر قند:2/1 پیمانه
وانیل:2/1 قاشق چای‌خوری
زرده تخم‌مرغ:1 عدد
عسل:1 قاشق مرباخوری
شیر یا آب ولرم:1 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو:1 قاشق غذاخوری
آرد:1 و 2/1 پیمانه
مارمالاد برای لایه میانی
پودر پسته برای تزئین
پودر نارگیل برای تزئین

طرز تهیه شیرینی مربایی

پس از آماده کردن تمام مواد اولیه، لازم است مراحل تهیه شیرینی را با دقت و به ترتیب انجام دهید. برای لایه میانی می‌توانید از هر نوع مارمالاد یا مربایی که دوست دارید، استفاده کنید. مراحل زیر هم طرز تهیه این شیرینی را به شما آموزش خواهند داد:

مرحله اول:ابتدا باید کره را آب کنید و داخل کاسه بریزید.
مرحله دوم:پودر قند و وانیل را به کره اضافه کنید و آن‌ها را برای 2 دقیقه به‌طور مداوم با همزن هم بزنید. رنگ نهایی این ترکیب باید کرم شود.
مرحله سوم:زرده تخم‌مرغ را هم به این مواد اضافه کنید و برای 2 دقیقه دیگر با همزن بزنید.
مرحله چهارم:عسل و شیر ولرم را هم داخل کاسه بریزید و آن‌ها را دوباره به خوبی مخلوط کنید.
مرحله پنجم:اکنون باید پودر کاکائو را هم به ترکیب مورد نظر اضافه کنید و آن‌ها را با همرن آنقدر بزنید تا ترکیب به‌دست‌آمده، یک‌دست و یک‌رنگ شود.
مرحله ششم:آرد را هم به این مواد اضافه کنید و این بار با استفاده از یک قاشق و به آرامی آن‌ها را هم بزنید. در این مرحله، خمیر شیرینی شکل خواهد گرفت.
مرحله هفتم:خمیر را داخل نایلون بگذارید و اجازه دهید تا برای مدت 30 دقیقه داخل یخچال بماند.
مرحله هشتم:یک نایلون را روی سطحی صاف پهن کنید و سپس خمیر را روی آن قرار دهید و پهن کنید. اکنون با وردنه خمیر را به‌صورت صاف درآورید تا به ضخامت نیم‌سانت برسد.
مرحله نهم: در این مرحله باید با قالب‌های دلخواه خود، شیرینی‌ها را فرم دهید و وسط نیمی از آن‌ها را سوراخ کنید.
مرحله دهم: روی سینی فر، یک عدد کاغذ روغنی قرار دهید و شیرینی‌ها را روی آن بچینید.
مرحله یازدهم: سینی را داخل فر بگذارید و اجازه دهید تا با دمای 180 درجه و به مدت 10 دقیقه، مراحل پخت تکمیل شود.
مرحله دوازدهم: بعد از پخت کامل شیرینی‌ها منتظر بمانید تا همه آن‌ها خنک شوند. سپس، روی آن‌هایی را که کامل هستند و سوراخ ندارند، با مارمالاد بپوشانید.
مرحله سیزدهم: شیرینی‌های دارای سوراخ را روی این لایه بگذارید و سپس با شکلات یا پودر نارگیل و پسته تزئین کنید. حالا شیرینی شما آماده سرو است.

روش درست کردن شیرینی مربایی بدون فر

شیرینی مربایی را می‌توانید به جای فر، داخل توستر یا قابلمه هم بپزید. برای پخت داخل قابلمه، ظرف مناسبی را انتخاب کنید و کف آن یک کاغذ روغنی بیندازید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و پس از گرم شدن آن، شیرینی‌ها را داخلش بچینید. روی درب قابلمه هم دمکنی بگذارید و اجازه دهید تا برای مدت زمان 20 دقیقه مراحل پخت کامل شود. درنهایت هم پس از پخت کامل، آن‌ها را با مارمالاد مورد علاقه‌ خود پر کنید و تزئینات لازم را انجام دهید.

نکات مهم برای درست کردن شیرینی مارمالادی

همان‌طور که مشاهده کردید، تهیه شیرینی مربایی بسیار ساده است. البته، شما می‌توانید این محصولات را از شیرینی فروشی آنلاین خریداری کنید؛ اما اگر ترجیح می‌دهید که آن را در خانه درست کنید، رعایت نکات زیر لازم و ضروری است:

برای درست کردن این شیرینی می‌توانید به جای کره از روغن جامد استفاده کنید. به این ترتیب، کیفیت آن بسیار بالاتر خواهد بود.
آرد سفید بهترین انتخابی است که برای درست کردن این شیرینی می‌توانید داشته باشید.
اگر می‌خواهید مارمالاد مربایی را برای میانه شیرینی درست کنید، 2 پیمانه میوه خردشده را با شکر روی حرارت قرار دهید و به آن‌ها کمی آب‌لیمو اضافه کنید. پس از جوشیدن کامل و غلیظ شدن، مارمالاد شما آماده خواهد بود.
برای خوش‌طعم شدن شیرینی، هل یا گلاب به آن اضافه کنید.
برای نگهداری از شیرینی مربایی باید آن‌ها را داخل ظرف دربسته بگذارید.
برای رنگ‌دهی و طعم متفاوت‌تر شیرینی می‌توانید داخل خمیر آن کمی پودر کاکائو بریزید.
در صورت چسبناک شدن خمیر، به آن آرد اضافه کنید.
شیرینی مربایی را به اقلام پذیرایی خود اضافه کنید…

در این مطلب، مراحل تهیه شیرینی مربایی را آموزش دادیم و نکات مهمی را برای درست کردن آن با شما به اشتراک گذاشتیم. با این‌حال، اگر برای پخت این شیرینی خوشمزه زمان کافی ندارید، می‌توانید آن را از شیرینی‌فروشی‌های موجود در پلتفرم اسنپ فود سفارش دهید و در کوتاه‌ترین زمان ممکن، درب منزل تحویل بگیرید. تمامی فروشگاه‌های فعال در این پلتفرم، محصولات خود را به‌‌صورت تازه و با بهترین کیفیت عرضه می‌کنند؛ بنابراین خرید خود را با اطمینان کامل از طعم و تازگی‌ آن‌ها انجام دهید و از مزه بی‌نظیر این شیرینی‌ها لذت ببرید.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه انواع غذا با رب گوجه فرنگی

فراشپز- رب گوجه‌فرنگی یکی از مواد اصلی و پرکاربرد در آشپزی است که به غذا‌ها…

55 دقیقه ago

غذا‌های مرسوم و محلی شب چهارشنبه سوری

فراشپز- چهارشنبه‌سوری یکی از قدیمی‌ترین جشن‌های ایرانی است که مردم از دیرباز آن را با…

2 ساعت ago

طرز تهیه کرم باواریا سه رنگ با طعمی بی نظیر

فراشپز- یکی از انواع دسر ها می باشد که بسیار ساده و خوشمزه است. این…

2 ساعت ago

طرز تهیه سالاد لوبیا چیتی مخصوص با ذرت

فراشپز- سالاد لوبیا چیتی با ذرت یکی از گزینه‌های عالی برای کسانی است که به…

3 ساعت ago

با قارچ کوکو درست کنید

فراشپز- اگر می‌خواهید برای وعده افطار خود غذای نانی خوشمزه و البته پرخصایت درست کنید،…

4 ساعت ago

شیرینی پزی مخصوص عید ۱۴۰۴؛ شیرینی یاقوتی شیرینی شیک و خوشمزه

فراشپز- شیرینی یاقوتی نوعی شیرینی آردی بسیار خوشمزه و شیک است که می‌توانید آن را…

4 ساعت ago