“شیرینی مشهدی” را بسیاری از ما ها بخاطر آن مربای خوشمزه وسطش دوست داریم که خوشمزگی کامل این شیرینی به همین نکته آن می باشد.
کره یا روغن جامد 100 گرم
پودر قند نصف پیمانه
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
شهد یا عسل 1 قاشق مربا خوری
شیر یا آب ولرم یک قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 1 قاشق غذا خوری
آرد 1 و نیم پیمانه
شکلات شیری و کاکائویی ذوب شده برای تزیین
مارمالاد و ژله مغزی به میزان لازم
پودر پسته به میزان دلخواه
پودر نارگیل به میزان دلخواه
ابتدا کره یا روغن جامد را آب میکنیم البته نه اینکه گرم باشند و به همراه پودر قند و وانیل به مدت 2 دقیقه با هم مزن هم میزنیم تا کرم نگ شود.
بعد یک عدد زرده تخم مرغ را هم به آن اضافه میکنیم و دو دقیقه دیگر هم با همزن هم میزنیم سپس یک قاشق عسل یا شهد را به همراه آب یا شیر ولرم به بقیه مخلوط اضافه میکنیم و مقداری دیگر هم میزنیم و بعد پودر کاکائو را اضافه و با همزن هم میزنیم.در آخر هم آرد را کمکم اضافه کرده و با قاشق هم بزنید. تا خمیر در ظرف جمع شود.
خمیر احتیاج به ورز دادن ندارد و اگر زیاد هم بزنید به روغن میفتد که مناسب نیست. خمیر آماده شده را داخل نایلون گذاشته و برای نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. بعد از نیم ساعت خمیر آماده شده را در داخل نایلون به ضخامت نیم سانت پهن و صاف کنید تا کاملا تمام قسمت های آن یکدست شود.
بعد با قالب های مختلف و یا گرد آنها را قالب بزنید. کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها را با کمی فاصله می چینیم. وسط نصف شیرینی های قالب زده را هم با پشت سر ماسوله گرد خالی میکنیم. و شیرینی ها را با دمای فر 180 درجه به مدت 10 دقیقه میپزیم و پس از سرد شدن شکلات شیری و کاکائویی را به صورت جداگانه به روش بن ماری ذوب کنید و با ماسوره روی شیرینی هایی که وسطشان خالی شده تزیین میکنیم و به همین ترتیب هر تعدادی که دوست دارید با شکلات ، بادام ، پودر پسته و پودر نارگیل تزیین کنید.
وسط شیرینی های ساده و خالی نشده مقداری مارمالاد یا ژله مغزی میریزیم شیرینی های ساده را در زیر و شیرینی حفره دار تزیین شده را روی قسمت زیری قرار دهید تا شیرینی ها جفت شوند. شیرینی های مشهدی آماده سرو در ظرف مورد نظر هستند.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
شیرینی مشهدی را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…