آشپزی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی؛ ترد و خوشمزه

فراشپز- یکی از جذاب‌ترین شیرینی‌ها، شیرینی نارگیلی است که می‌توانیم با رعایت نکاتی ساده آن را در خانه درست کنیم.

مواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلی:

سفیده تخم مرغ: ۴ عدد تخم مرغ کوچک
پودر نارگیل: ۱۲۵ گرم
شکر: ۱ پیمانه سر پر
روغن مایع: ۲۵ گرم یا ۲ قاشق غذاخوری
سرکه یا آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
پودر پسته برای تزیین: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت شیرینی نارگیلی:

۱. داخل ظرف تفلون یا هر ظرف نچسب دیگری سفیده تخم مرغ را با پودر نارگیل مخلوط کنید و بعد به آن شکر و روغن مایع را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب کنید.

۲. ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و با قاشق چوبی مواد را مرتب هم بزنید به صورتی که به مرحله جوش نرسد ولی اگر دستمان را روی مواد قرار دهیم دستمان بسوزد.

۳. به این مرحله داغ زدن می‌گویند و باید با دقت انجام شود. بعد از ۵ تا ۶ دقیقه هم زدن مواد ترکیب شده، آن را از روی حرارت برمی‌داریم و بلافاصله سرکه یا آب لیمو را به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. اجازه دهید ۵ تا ۱۰ دقیقه مواد از حرارت بیفتند و خنک‌تر شوند.

۴. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد شیرینی را که از حرارت افتاد داخل قیف با ماسوره ساده بزرگ بریزید و برای راحتی این کار ماسوره را داخل یک لیوان کشیده و بلند قرار دهید و مایه شیرینی را داخل ماسوره بریزید.

۵. با فشار قیف مایه شیرینی‌ها را با فاصله در سینی فر بچینید و روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و در فر گرم شده با حرارت ۱۹۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید به طوری که یک حاله طلایی رنگ در زیر شیرینی مشاهده شود. در این فاصله نباید در فر را باز کرد چون پف شیرینی میخوابد و شیرینی آماده شده را می‌توان در ظرف دربسته به مدت یک‌ماه در یخچال نگهداری کنید.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه کاچی؛ مناسب برای ماه رمضان

فراشپز- کاچی دسری است که در سنت ما عموما برای زنانی پخته می‌شود که به…

1 ساعت ago

طرز تهیه شولی یزد

"شولی" یک غذای سنتی یزدی و بجا مانده از گذشتگان و یکی از بهترین مواد…

2 ساعت ago

طرز تهیه موس مرغ؛ غذای مدرن و مجلسی

فراشپز- موس مرغ نوعی غذای مدرن است که از ترکیب مرغ پخته با برخی سبزیجات…

3 ساعت ago

نان سیب زمینی روسی؛ نان نرم و خوشمزه برای افطار

فراشپز- نان سیب زمینی روسی نوعی نان شکم پر خوشمزه و اسفنجی است که برای…

4 ساعت ago

چرا بعد از غذا خوردن؛ ولع شیرینی داریم؟!

فراشپز- از دیدگاه طب سنتی افرادی که پس از خوردن غذا ولع زیادی به صرف…

5 ساعت ago

دستور تهیه سس تند هالوپینو به دو روش

فراشپز- آیا شما هم از طرفداران طعم‌های تند و لذیذ هستید؟ اگر جواب شما مثبت…

6 ساعت ago