آشپزی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی بازاری برای عید نوروز

فراشپز- شیرینی نارگیلی یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین شیرینی های نوروزی در بین خانواده های ایرانی است که امروز قصد داریم طرز تهیه آن را به شما آموزش دهیم.

شیرینی نارگیلی همانگونه که از نامش پیداست بر پایه پودر نارگیل تهیه می شود و مزه بی نظیر نارگیل عطر و طعم منحصر به فردی به این شیرینی داده است.

مواد لازم

پودر نارگیل چرب ۱۵۰ گرم
شکر ۲۵۰ گرم
روغن مایع ۷۵ گرم
سفیده تخم مرغ ۳ عدد
آبلیموترش ۱.۲ قاشق چای خوری
وانیل ۱.۴ قاشق چای خوری

طرز تهیه

شکر و نارگیل را با هم مخلوط و سفیده تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم. البته در مورد سفیده تخم مرغ باید به این نکته اشاره کنیم که هر چقدر پودر نارگیل شما خشک تر باشد باید سفیده تخم مرغ بیشتری استفاده کنید. با چنگال سفیده تخم مرغ ها را هم بزنید تا سفیده ها از حالت لختگی دربیایند و کمی کف کند و به نارگیل اضافه می کنیم و هم می زنیم. باید سفیده به خورد شکر و نارگیل برود و حالت خمیری پیدا کند. اگر خمیر ما خیلی سفت شود باید یک عدد سفیده دیگر اضافه کنیم.

حالا مواد را روی حرارت می گذاریم و قبل از اینکه گرم شود روغن مایع مخصوص پخت و پز را به آن اضافه می کنیم. وقتی مواد روی حرارت است باید مدام هم بزنید تا شکرها حل شود. حواستان باید گرمای ملایم به آن بدهیم. وقتی شکر حل شود مواد راحت تر هم زده می شود و وقتی مواد گرم شد آن را از روی حرارت بر می داریم. سپس آب لیموترش تازه را به مواد اضافه می کنیم و بعد وانیل را اضافه می کنیم.

اجازه می دهیم مواد خنک شود تا آن را داخل قیف یک بار مصرف بریزیم و قالب بزنیم. برای قالب زدن هم یک سینی فر آماده می کنیم و داخل آن یک کاغذ روغنی نسوز یا ورقه های تفلون نچسب روی آن پهن می کنیم. روی کاغذ نسوز را باید چرب کنید تا شیرینی ها به کاغذ نچسبد. مواد را داخل قیف می ریزیم، احتیاجی به گذاشتن ماسوره هم نداریم. مواد را داخل سینی پایپ می کنیم. می توانید روی شیرینی ها را با پسته تزیین کنید و بعد داخل فر بگذارید.

شیرینی های نارگیلی را طبقه وسط فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید. زمانی که سطح شیرینی طلایی و برشته شد شیرینی ها آماده است. البته خیلی هم نگذارید طلایی شود چون شیرینی نارگیلی زود خشک می شود. وقتی شیرینی ها خنک شد داخل ظرف سرو می چینیم و بهتر است روی آن سلفون بکشیم تا خشک نشود. می توانید شیرینی را تا هنوز گرم است در ظرف در بسته نگه داری کنید تا خشک نشود.

منبع: همشهری

فراشپز

Recent Posts

خورش های خوشمزه واسه مهمونی های عید نوروز

با آغاز سال نو، دید و بازدیدها و مهمانی های عید نوروز هم شروع می…

3 ساعت ago

طرز تهیه مرغ شکم پر برای عید نوروز

فراشپز- مرغ شکم پر یکی از غذاهای مجلسی و خوشمزه است که در آن مرغ…

4 ساعت ago

افطار و سحر مقوی با خرما پلو اهوازی (بدون گوشت)

فراشپز- خرما پلو یک پلو مخلوط مقوی و خوشمزه است که اصالتی جنوبی و اهوازی…

9 ساعت ago

طرز تهیه کباب کوبیده بازاری بدون ریزش با تمام فوت و فن آن

فراشپز- کباب کوبیده یکی از غذاهای اصیل و لذیذ ایرانی است که طرفداران زیادی دارد…

12 ساعت ago

طرز تهیه جواهر پلو مجلسی و لذیذ مناسب برای دورهمی های عید

 فراشپز- مرصع پلو یکی از لذیذ ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که جزو…

13 ساعت ago

طرز تهیه “کلم پلو” با نکات بی نظیر و تکرار نشدنی برای عید

فراشپز- کلم پلو غذایی است که با مواد اولیه کاملا ساده و سریع آماده می…

1 روز ago