“شیرینی ناپلئونی” بسیار طعم ویژه و خاصی برای پذیرایی در مجالس و محالف مختلف شما را دارد.
خمیر هزارلای آماده:1 بسته
پودر شکر:3 قاشق غذاخوری
خامه :1 و 1/2 پیمانه
سفیده تخم مرغ :1 عدد
وانیل مایع :1/2 قاشق چایخوری
پودر شکر یا پودر قند:برای روی شیرینی
پودر پسته برای تزیین : به میزان لازم
قبل درست کردن خمیر شیرینی ناپلئونی باید ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود.
اگر خمیر هزارلا را خودتان در خانه تهیه کردید که خودش یک دستور خاص دارد باید با وردنه آن را به طول نیم سانت صاف کنید و با کاتر دور آن را ببرید.اگر هم از خمیر آماده که در اکثر سوپر مارکت ها بزرگ وجود دارد استفاده کردید لازم نیست با وردنه صافش کنید ولی دور تا دور آن را با کاتر ببرید.
در مرحله بعد خمیر شیرینی ناپلئونی را با کاتر از وسط دو نصف کنید و هر دو قسمت خمیر را به همراه خمیرهایی که از کنارش بریدیم داخل سینی فر با دمای 400 درجه فارنهایت که از قبل گرم شده به مدت 7 الی 10 دقیقه قرار میدهیم تا خمیر کاملا بالا بیاد و لایه به لایه بشود.بعد از 10 دقیقه دمای فر را پایین می آوریم و به مدت 20 تا 25 دقیقه با دمای فر 185 درجه فارنهایت قرار میدهیم تا روی خمیر یکم طلایی شود.وقتی که از فر بیرون آوردیم صبر میکنیم تا کاملا خنک شوند. نان این شیرینی خیلی ترد و شکننده است. در این فاصله خامه وسط و روی شیرینی را آماده میکنیم.
خامه را با پودر شکر و وانیل مخلوط میکنیم و با هم زن برقی هم میزنیم. بهتر است ظرف و سر همزن را به مدت 10 دقیقه در فریزر قرار دهید تا موقع همزدن خامه سرما باعث زودتر فرم گرفتن خامه شود.
یک عدد سفیده تخم مرغ هم در مواد این شیرینی ذکر شد که ریختن آن دل به خواهی است و اگر بخواهید از آن استفاده کنید باید جداگانه آن را هم بزنید تا پف کند و موقع فرم گرفتن خامه به آن اضافه کنید.
برای درست کردن شیرینی هر دو تیکه خمیر پخته شده و آماده شده را توسط چاقو به دو لایه تقسیم می کنیم.لایه رویی را که پف بیشتری دارد با فشار ضربه های چاقو پفش را می خوابانیم و از خرده های ایجاد شده توسط ضربه ی چاقو برای تزیین خودشیرینی استفاده میکنیم.این شیرینی را می توانید دو لایه، سه لایه و حتی چهار لایه درست کنید. ولی من به دلیل تردی زیاد این شیرینی و متلاشی نشدنش هنگام میل کردن ترجیح دادم دو لایه استفاده کنم.حتی می توانید برای لایه میانی این شیرینی بهجای خامه از کرم وانیلی هم استفاده کنید.
حالا روی لایه اول نان را با کمک چاقو با خامه می پوشانیم و بعد لایه دوم را روی آن میگذاریم و با کمی فشار دست جایش را ثابت میکنیم دوباره خامه را روی لایه دوم می پوشانیم تا هر چند لایه ای که بخواهید استفاده کنید این مراحل را تکرار کنید.نهایتا روی لایه آخر را با خامه میپوشانیم و از لایه هایی خمیری که بریده شده بودند و در کنار لایه اصلی نان در فر پخته شدند را با دست پودر می کنیم و روی سطح خامه ها می ریزیم و با مقداری پودر قند و پودر پسته تزیین می کنیم.
قبل از اینکه شیرینی ناپلئونی آماده شده را برش بزنید توصیه میکنم شیرینی را به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال نگه دارید تا نان آن با وجود خامه رویش نرم تر شود و از حالت شکنندگی در بیاید و بعد به اندازه دلخواه شیرینی را برش بزنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد .
شیرینی ناپلئونی را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…