فراشپز- شیرینی کاکا کدو حلوائی یک شیرینی مخصوص گیلان است که به راحتی آماده میشود.
کدو حلوایی پخته و له شده: ۱ پیمانه
آرد گندم الک شده: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۱ عدد
شیر: ۱/۴ پیمانه
گلاب : ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
پودر دارچین و مغز هل کوبیده: ۱ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
شکر: نصف پیمانه
نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری
۱. کدو حلوایی را بشویید و با پوست آن را خرد کنید . بعد با مقدار کمی آب بپزید. بعد از اینکه کدو حلوایی پخته شد، پوست آن را جدا کنید و با قاشق فیله آن را له کنید.
۲. سپس کدوی پخته را با شکر، تخم مرغ، گلاب، آرد، شیر، نمک و ادویهها و بیکینگ پودر مخلوط کنید و مایه بدست آمده را به مدت ۱ ساعت در یخچال نگهداری کنید تا مایه کاکا کدو جا بیفتد.
۳. بعد از سپری شدن زمان استراحت مایه کاکا، تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد با ملاقه از مواد کاکا برداشته و در تابه پهن کنید.
۴. در تابه را ببندید تا شیرینی با حرارت ملایم بپزد و مغز پخت شود. بعد طرف دیگر آن را سرخ کنید.
۵. مواد کاکا کدو را با نصف پیمانه آردگندم و نصف پیمانه آرد برنج تهیه کنید. فقط باید دقت کنید که زمان استراحت آن باید بیشتر شود.
۶. استفاده از شیر باعث لطیفتر شدن شیرینی کاکا میشود و بهجای شیر هم میتوان از ماست استفاده کرد.
منبع: ایرنا
فراشپز- آش عباسعلی یکی از آشهای سنتی ایران است که اصالت آن به شهر کرمانشاه…
فراشپز- بولبه بره یکی از انواع خورشتهای خوشمزه و لذیذ گیلانی است که خیلی راحت…
فراشپز- مهم ترین اصلی که در تهیه کال جوش باید رعایت کنید این است که…
فراشپز- سالاد کلم با کشمش، یک بوم نقاشی برای آشپزهاست. شما میتوانید با استفاده از…
فراشپز- خورشها از غذاهای اصیل و پایه ثابت سفرههای غذای ایرانی هستند که تنوع بسیار…
فراشپز- اگر دوست دارید یک کلوچه رژیمی بدون نیاز به شکر و روغن مایع و…