آشپزی

طرز تهیه شیرینی کره‌ای در خانه؛ عطر و طعمی که در یاد می‌ماند

فراشپز- شیرینی دوست‌ها در همه جای دنیا عاشق کوکی‌ها هستند. کوکی کره‌ای یا شیرینی کره‌ای یکی از همین محبوب‌هاست.

کره به دلیل عطر و طعمی که دارد،‌ مزه خوبی به غذاها و شیرینی‌ها می‌دهد و بسیاری عاشق ترکیب آن در خوراکی‌ها هستند. شما هم از طعم کره لذت می‌برید؟ شاید اگر بدانید که نحوه پخت این شیرینی خوشمزه و پرطرفدار چقدر ساده است، شما هم بخواهید همراه ما باشید تا با طرز پخت شیرینی کره‌ای آشنا شوید.

مواد لازم:

آرد: ۲ پیمانه
کره: ۲۲۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
شکر: ۱ پیمانه
نمک: نصف قاشق چایخوری
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. همه مواد را از یخچال بیرون بیاورید و اجازه دهید به دمای محیط برسند. کره نرم شده در دمای آشپزخانه را همراه شکر داخل یک کاسه بریزید و حدود ۵ دقیقه هم بزنید. حالا تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. آرد و نمک الک شده را کم‌کم به مواد بیافزایید و با قاشق مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید.

۲. خمیر را به مدت یک ساعت داخل فریزر قرار دهید تا کمی سفت و برای قالب زدن آماده شود. (اگر خمیر در فریزر قرار نگیرد به خاطر وجود کره، شیرینی‌ها هنگام پخت وا می‌روند.) خمیر را از فریزر بیرون آورده و روی سطحی با ضخامت یک سانتی‌متر صاف کنید و قالب بزنید. می‌توانید از قالب‌هایی با شکل‌های مختلف استفاده کنید.

۳. فر را روشن کنید و بر روی دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا گرم شود. داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید یا با روغن سینی را چرب کنید. خمیرهای قالب زده شده را روی سینی با کمی فاصله از یکدیگر بچینید. می‌توانید خمیر را داخل قیف ریخته و به شکل شکوفه روی سینی طرح بزنید.

۴. حالا سینی را داخل فر از پیش گرم شده به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بگذارید تا روی شیرینی‌ها طلایی شوند. پس از آن سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید شیرینی‌ها کاملا سرد شود در غیر این صورت احتمال خرد شدن شیرینی‌ها زیاد است.

۵. می‌توانید از زعفران، دارچین یا پودرکاکائو برای رنگ و طعم دادن به شیرینی استفاده کنید. شیرینی کره‌ای را می‌توانید در ظرف در بسته به مدت ۱۰ روز در دمای خانه نگهداری کنید.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

1 دقیقه ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

35 دقیقه ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

1 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

2 ساعت ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

3 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

3 ساعت ago