فراشپز- کُناک آملی یکی از شیرینیهای سنتی و خوشمزه مازندران است که با عطر بینظیر رازیانه و زعفران، طعمی خاص و دلپذیر دارد. این شیرینی ترد و لطیف، گزینهای عالی برای پذیرایی در مراسمها و یا لذت بردن کنار یک فنجان چای است. دستور پخت کناک آملی که در ادامه آورده شده، ساده و کاربردی است و با رعایت نکات آن، میتوانید این شیرینی خوشمزه را بهراحتی در خانه تهیه کنید. امروز طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
روغن جامد یا کره | ۱ کاسه آبگوشت خوری |
پودر قند | ۱ کاسه آبگوشت خوری سر خالی |
رازیانه نیم کوب شده | نصف لیوان |
تخم مرغ | 3 عدد |
آرد گندم | ۱ لیوان فرانسوی سر خالی |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذا خوری |
آرد برنج | ۲ کاسه آبگوشت خوری |
گردو نیم کوب شده | ۱ تا ۲ لیوان به دلخواه |
آب ولرم | ۱ لیوان فرانسوی که پر نباشه |
زعفران غلیظ | به مقدار لازم |
کره یا روغن جامد را در ظرفی ریخته و با همزن به مدت ۱۰ دقیقه بزنید تا رنگ آن روشن شود. پودر قند را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
گردو نیمکوب، رازیانه نیم کوب، زعفران غلیظ و تخم مرغ ها را به مخلوط اضافه کنید. مواد را با همزن یا لیسک هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.آرد گندم، بکینگ پودر، نصف مقدار آرد برنج و آب ولرم را به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید. باقی مانده آرد برنج را کم کم اضافه کرده و با دست خمیر را ورز دهید تا جمع شود. خمیر در این مرحله کمی شل خواهد بود، پس مراقب باشید آرد اضافی نریزید.
خمیر را در ظرف دربسته قرار دهید و به مدت چند ساعت (حداقل ۲-۳ ساعت) در دمای محیط استراحت دهید. این کار باعث می شود خمیر سفت تر شود.پس از استراحت، خمیر را کمی ماساژ دهید تا یکدست شود. از خمیر به اندازه یک گردو جدا کنید و با استفاده از ماسوره به شکل گل فرم دهید.
فر را از قبل با دمای ۱۳۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. کناک ا را روی سینی فر با کاغذ روغنی بچینید و به مدت ۱.۵ تا ۲ ساعت در فر بپزید تا طلایی و ترد شوند. نوش جان
منبع: پارسی دی
فراشپز- شربت توت سیاه همان نوشیدنی خوش طعم و طبیعی است که در گرمای تابستان…
فراشپز- بستنی یخی با طعم موهیتو، انتخابی ایده آل برای روزهای گرم سال. از طعم…
فراشپز- دستور پخت لازانیای خوشمزه و دنج برای سفرهای کلبهای! با استفاده از سوسیس، قارچ،…
فراشپز- این ساندویچ ترکی خوشمزه با سبزیجات کبابی و گوشت چرخکرده تهیه می شود و…
فراشپز- بسیاری از آشپزهای خانگی گمان میکنند برای پختن یک غذای لذیذ به مواد خاص…
فراشپز- چیکن یاکیتوری یکی از غذاهای محبوب ژاپنی است که به خاطر طعم و بافت…