حوصلهتان سر رفته، دلتان شیرینی میخواهد و نمیتوانید به قنادی بروید؟ همین الان دست به کار شوید و در کمتر از نیمساعت دیگر یک شیرینی جذاب خانگی را درست کنید.
گردو: ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۳ عدد
پودر قند: ۳ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
آرد: یک قاشق چایخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
۱. زرده و وانیل را آنقدر بزنید تا کرم رنگ شود. سپس گردو را اضافه کرده و کمی هم بزنید. بعد از اینکه مخلوط را هم زدید، پودر قند، آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و یک دور دیگر هم بزنید.
۲. کف ظرف را کاغذ روغنی پهن کرده و با فاصله مخلوط درست شده را با قاشق بریزید. مدت زمان پخت ده تا پانزده دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد است. به دفعات چک کنید تا شیرینی نسوزد.
منبع: ایرنا
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…