فراشپز- همین الان دست به کار شوید و در کمتر از نیمساعت یک شیرینی جذاب خانگی را درست کنید.
گردو: ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۳ عدد
پودر قند: ۳ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
آرد: یک قاشق چایخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
۱. زرده و وانیل را آنقدر بزنید تا کرم رنگ شود. سپس گردو را اضافه کرده و کمی هم بزنید. بعد از اینکه مخلوط را هم زدید، پودر قند، آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و یک دور دیگر هم بزنید.
۲. کف ظرف را کاغذ روغنی پهن کرده و با فاصله مخلوط درست شده را با قاشق بریزید. مدت زمان پخت ده تا پانزده دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد است. به دفعات چک کنید تا شیرینی نسوزد.
منبع: ایرنا
فراشپز- کلم پلو غذایی است که با مواد اولیه کاملا ساده و سریع آماده می…
فراشپز- ترش تره غذای گیلانی بدون گوشت که به طور معمول با پلو یا در…
فراشپز- طرز تهیه “رشته پلو” تبریزی یکی از غذاهای سنتی این شهر با فیله مرغ…
“کوفته کرمانشاهی” یکی از غذاهای اصیل کرمانشاه می باشد که دستور تهیه متفاوتی با دیگر…
فراشپز- رشته پلو یکی از غذای سنتی و لذیذ ایرانیان است که معمولا در ایام…
فراشپز- کیک هل و گلاب یکی از خوشمزهترین دسرهای ایرانی است که در این مطلب…