فراشپز- شیربرنج یکی از دسرهای جذابی است که میتوانیم در ماه رمضان برای افطار درست کنیم. خوبی این دسر این است که میتوانیم آن را با هرچه که دوست داریم تزیین کنیم و به صورت رژیمی درست کنیم.
برنج نیم دانه: یک پیمانه
گلاب: نصف پیمانه
شکر: یک و نیم پیمانه
شیر پرچرب: یک لیتر
هل ساییده شده: یک قاشق چایخوری
خامه: دو قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
۱. برنج را از شب قبل خیس کنید.
۲. برنج را با ۲ پیمانه آب و نصف قاشق چایخوری نمک روی حرارت گذاشته و آنقدر بپزید تا برنج کاملا وا برود.
۳. شیر را همراه خامه به برنج اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش آیند.
۴. بعد از به جوش آمدن مواد، شکر و پودر هل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در این مرحله مواد را کمی بچشید تا در صورت دلخواه، شکر بیشتری اضافه کنید.
۵. حرارت را کم کرده و حدود ۱ تا ۲ ساعت صبر کنید تا شیربرنج کاملا جا بیفتد سپس گلاب را اضافه کنید.
۶. بعد از این که شیربرنج کاملا جا افتاد، شعله را خاموش کنید.
۷. غذا را تا زمانی که داغ داغ است، در ظرفی مناسب بریزید و روی آن را با هرچیز که دوس دارید تزیین کنید.
منبع: ایرنا
فراشپز- شیرینیها همیشه در عید نوروز جایگاه خاص خود را داشتهاند. برخی افراد این گزینه…
فراشپز- خیلی از افراد مبتلا به دیابت تصور میکنند همین که از پزشک معالج خود…
فراشپز- امروز قصد آموزش سالاد خیار و پیاز قرمز یونانی رو دارم که این سالاد…
فراشپز- یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بسیار مقوی کرمان می باشد. این شیرینی…
فراشپز- آیا با دیابت دست و پنجه نرم میکنید و انتخاب تنقلاتی که خوشمزه و…
فراشپز- سوپ قارچ کرمی نوعی روش ویژه برای طبخ سوپ قارچ است که بدون حبوبات…