فراشپز- شیرپسته یکی از دسرهای جذاب است که هم به راحتی درست میشود هم سرشار از ویتامین و مواد مغذی است و میتواند یک میانوعده جذاب برای همه سنین باشد.
دسرها معمولا جزو جذابترین میانوعدهها به حساب میآیند اما همیشه عذاب وجدان چاقی و اضافهوزن باعث میشود تا لذت کامل را از این میانوعدههای جذاب نبریم. به همین دلیل بهتر است دسرهایی را انتخاب کنیم که علاوه بر طعم جذاب، مقوی و مغذی هم باشند تا خستگی کار را با آنها جبران کنیم. شیرپسته یکی از این دسرهای جذاب است که هم به راحتی درست میشود هم سرشار از ویتامین و مواد مغذی است و میتواند یک میانوعده جذاب برای همه سنین باشد.
اگر از پسته تازه در این دسر استفاده کنید، طعم متفاوتتری را تجربه میکنید.
بستنی وانیلی: ۳۰۰ گرم
عسل: ۳ قاشق غذاخوری
شیر سرد یا یخزده: ۴ لیوان
مغز پسته: ۱۰۰ گرم
پودر پسته: به میزان لازم
۱. پودر پسته را بههمراه ۴ لیوان شیر سرد و عسل و بستنی درون مخلوط کن ریخته و آنها را به طور کامل مخلوط کنید تا کاملا به صورت یکدست دربیاید.
۲. سپس مغز پستهها را داخل مخلوط بریزید و هم بزنید تا در همهجای مخلوط پخش شود.
منبع: ایرنا
فراشپز- زنجبیل از جمله گیاهان دارویی معطر و تند است که فواید سلامت مختلفی را…
فراشپز- غذاهای سنتی هر منطقه بهطور ویژهای با فرهنگ و طبیعت آن منطقه پیوند دارند.…
فراشپز- خورشتهای ایرانی یکی از اصلیترین و محبوبترین غذاهای ایرانی هستند که در سراسر کشور…
فراشپز- خوردن گوجه سبز در بارداری اگر حساسیت نداشته باشید بلامانع است این میوه محبوب…
فراشپز- چه چیزی از یک سس یا دیپ خوشمزه برای همراهی غذاهای مختلف بهتر است؟…
فراشپز- مواد لازم برای تهیه لاهما جون ترکى: ارد 1 لیوان. آب 1/4 لیوان. روغن…