فراشپز- عدسپلو معمولا از آن غذاهایی است که برای لذیذ شدنش باید خلاقیت زیادی به کار ببریم وگرنه برنج و عدس خالی جذابیت زیادی ندارد. به همین منظور «ایرنا زندگی» دستور پخت یک عدسپلوی جذاب و هیجانانگیز را آماده کرده است.
برنج: ۳ پیمانه
عدس: ۱ پیمانه
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
کشمش پلویی: ۱ پیمانه
پیاز متوسط: ۲ عدد
زعفران: ۱ قاشق غذاخوری
کره: ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع: به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
۱. پیاز را خرد کرده و سرخ کنید؛ سپس در حین سرخشدن نمک، زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید. گوشت را به پیاز اضافه کنید و صبر کنید تا رنگ گوشت سفید و خوب پخته شود. مقداری رب گوجهفرنگی و هر ادویه دیگری که دلخواهتان هست را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید تا روغن بیندازند.
۲. عدس پختهشده را با برنج آبکش کنید.
۳. در ظرف جداگانهای کشمش و مقداری پیاز سرخشده را با زعفران و مقداری شکر تفت دهید.
۴. در مرحله آخر مایه گوشت و کشمش را به صورت جداگانه لابهلای برنج دم کنید.
منبع: ایرنا
فراشپز- پلو هفت رنگ، یکی از انواع غذاهای مجلسی خوشمزه و قدیمی ایرانی است که…
فراشپز- نشا نوعی دسر مانند ماقوت است که اغلب در مناطق جنوبی کشور، به ویژه…
فراشپز- دسر ماست پخته شده یکی از انواع دسرهای هندی است که از ترکیب ماست…
فراشپز- کره سیب خانگی نوعی دسر است که به دلیل ظاهر کرهای شکل آن با…
فراشپز- اینبار قصد داریم طرز تهیه “پای پوره سیب زمینی” با مایکروفر را به شما…
فراشپز- دیپها در واقع یک نوع پیش غذا هستند و با سسهای متفاوت هستند، زیرا…