طرز تهیه فاصولیه ترکی لذیذ و خوشمزه با لوبیا

فاصولیه از غذاهای بین المللی و شناخته شده می باشد که به عنوان خورشت فاصولیه یا خوراک لوبیا سفید با گوشت هم شناخته می شود.

پیش از آنکه طرز تهیه این غذای خانگی ترکیه ای را برایتان بگوییم، بهتر است بدانید که فاصولیه چیست؟ فاصولیه یک غذای ترکی و عربی می باشد که جزو غذاهای بین المللی است این خورش لذیذ ترکیه ای با گوشت و لوبیا سفید تهیه می شود و با ذائقه بسیاری از ایرانی ها همخوانی دارد شما می توانید کمی تغییرات نیز در تهیه این غذا ایجاد کنید. خورشت فاصولیه یکی از انواع خورش های ترکیه ای می باشد که محبوبیت جهانی دارد و این خورش لذیذ طرز تهیه های متفاوتی دارد در ادامه این بخش از آموزش آشپزی طرز تهیه ترکی آن را خواهید خواند.

مواد لازم فاصولیه ترکیه ای

گوشت قرمز 250 گرم
لوبیا سفید 150 گرم
پیاز 1 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
فلفل قرمز 2 عدد
زعفران دم کرده 3 قاشق غذا خوری
آویشن به میزان دلخواه
لیمو عمانی 4 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
جعفری برای تزیین

طرز تهیه فاصولیه ؛ خوراک لوبیا سفید با گوشت

مرحله اول :

ابتدا گوشت را به صورت قیمه ای خرد کنید و یک بار شسته و اجازه دهید تا آب آن برود.

مرحله دوم :

لوبیا سفید ها را از شب قبل و یا حداقل چند ساعت قبل شروع طبخ بخیسانید و آب آن را عوض کنید. لوبیا ها که نفخ آن ها گرفته شده را با آب به اندازه ای که یک بند انگشت بیشتر از لوبیا ها باشد روی حرارت قرار دهید تا بپزد.

مرحله سوم :

گوشت را در یک قابلمه با مقداری روغن تفت دهید تا سرخ شود.

مرحله چهارم :

یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشورید سپس به صورت ریز و نگینی خرد کنید و به گوشت ها اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله پنجم :

لیمو عمانی ها را در یک ظرف آب قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.

مرحله ششم :

گوجه فرنگی را پوست بگیرید و ریز ریز خرد کنید سپس به همراه رب گوجه فرنگی به گوشت اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله هفتم :

ادویه ها را که شامل(نمک٬فلفل سیاه٬ آویشن و زردچوبه ) می باشد را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید سپس مقداری آب به اندازه ای که روی مواد را بپوشاند روی گوشت بریزید و بگذارید تا بپزند.

مرحله هشتم:

لیمو عمانی ها را سوراخ کرده و به خورش اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا به آرامی بپزد.

مرحله نهم :

در 40 دقیقه آخر پخت خورش لوبیا را به همراه 2 عدد فلفل قرمز تنذ که شسته و ریز خرد کرده اید به خورش اضافه کنید.

مرحله دهم :

زعفران دم کرده را نیز به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیافتد. خورش فاصولیه ترکیه ای شما حاضر است می توانید با کمی جعفری تازه آن را تزیین کنید و از طعم آن لذت ببرید.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه و ترفندهای پخت تاس کباب با مرغ

فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…

8 ساعت ago

انواع گوجه فرنگی و کاربرد آن در آشپزی

فراشپز- طعم گوجه فرنگی را نمی‌توان در غذا‌ها نادیده گرفت. طعم آن به غذا‌ها مزه‌ای…

9 ساعت ago

خواص خرمالو؛ از بهبود سیستم گوارش تا تنظیم قند خون!

فراشپز- خرمالو را می‌توان به‌صورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر…

9 ساعت ago

طرز تهیه سیب زمینی کریسپی پارمسانی با یک سس جذاب!

فراشپز- سیب زمینی کریسپی پارمسانی نوع روش ویژه برای پخت سیب زمینی کریسپی است که…

9 ساعت ago

سالاد کلم بروکلی را با این روش و یک سس ویژه درست کنید!

فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…

9 ساعت ago

طرز تهیه همبرگر گیاهی؛ یک ساندویچ سالم و خوشمزه

فراشپز- همبرگر گیاهی نوعی همبرگر سالم و بسیار خوشمزه است که به جای گوشت با…

9 ساعت ago