فراشپز- فرنی خرما یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه کمکی است که معمولا برای صبحانه یا ماه رمضان درست میشود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فرنی خرما در ادامه با ما همراه باشید.
شیر ۲ لیوان
آرد برنج ۲ قاشق غذاخوری
خرما یا شیره خرما ۸ عدد یا ۳ قاشق غذاخوری
پودر دارچین ½ قاشق چایخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
برای تهیه فرنی خرما خوشمزه ابتدای کار پوست و هسته خرما را جدا میکنیم، سپس درون غذاساز قرار میدهیم. در ادامه شیر را به همراه آرد برنج درون یک قابلمه مناسب میریزیم، سپس مخلوط میکنیم.
حالا شیر را هم میزنیم تا آرد برنج درون شیر حل شود. در ادامه یک ملاقه از مخلوط شیر به خرما اضافه میکنیم و میکس میکنیم تا خرما پوره شود، سپس پوره خرما را به مخلوط شیر اضافه میکنیم.
در این مرحله مخلوط شیر را هم میزنیم تا پوره خرما درون آن حل شود. در ادامه پودر دارچین را به مخلوط شیر اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدهیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم.
حالا مخلوط شیر را به صورت مداوم هم میزنیم تا فرنی خرما به غلظت مورد نظرمان برسد. در ادامه زمانی که فرنی خرما به غلظت مطلوب رسید، گلاب را اضافه میکنیم و مجددا مخلوط میکنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود.
در نهایت توجه داشته باشید فرنی پس از خنک شدن غلیظتر میشود. در ادامه قابلمه را از روی حرارت بر میداریم، سپس درون ظرف مورد نظرمان میریزیم و به دلخواه به صورت گرم یا سرد سرو میکنیم نوش جان.
منبع: چی شی
فراشپز- نشا نوعی دسر مانند ماقوت است که اغلب در مناطق جنوبی کشور، به ویژه…
فراشپز- دسر ماست پخته شده یکی از انواع دسرهای هندی است که از ترکیب ماست…
فراشپز- کره سیب خانگی نوعی دسر است که به دلیل ظاهر کرهای شکل آن با…
فراشپز- اینبار قصد داریم طرز تهیه “پای پوره سیب زمینی” با مایکروفر را به شما…
فراشپز- دیپها در واقع یک نوع پیش غذا هستند و با سسهای متفاوت هستند، زیرا…
فراشپز- خاگینه مغزدار یکی از انواع شیرینیهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبات…