فراشپز- فرنی معجون نوعی فرنی بسیار خوشمزه و مقوی است که از ترکیب مواد فرنی با موز، گردو و مغزیجات تهیه میشود.
به گزارش فراروـفرنی یکی از دسرهای سنتی ایرانی است که از کودکی تا بزرگسالی همچنان محبوب است و طرفداران زیادی دارد. پایه فرنی شیر است که معمولا آن را با آرد برنج و در برخی مناطق دیگر با آرد گندم و نشاسته در طعمهای متفاوت زعفرانی، وانیلی و یا شکلاتی تهیه میکنند. این دسر خوشمزه و لطیف معمولا یکی از غذاهای اصلی کودکان در ماههای ابتدایی غذا خوردن است و همچنین در مراسم مذهبی مثل افطاریهای ماه رمضان و یا به صورت دسر برای مهمانیها و جشنها تهیه میشود.
فرنی معجون نوعی فرنی بسیار خوشمزه و درعین حال مقوی است که به دلیل داشتن موادی مثل موز، خرما و مغزیجات در ترکیباتش بسیار انرژیزا است و برای کودکان هم یک میان وعده مفید است. اگر دوست دارید این فرنی معجون خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه فرنی معجون همراه ما باشید.
موز: ۳ عدد
خرما بدون هسته: ۱۰ عدد
ترکیب مغزپسته و مغز گردو: دو قاشق غذاخوری
بستنی وانیلی: ۱ پیمانه
شیر: ۱ پیمانه
مواد لازم برای فرنی
شیر: ۲ پیمانه
آرد گندم: ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
برای درست کردن این فرنی خوشمزه ابتدا موز خرد شده، خرمای بدون هسته، مغز گردو و مغز پسته، بستنی وانیلی و شیر را داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و یکی دو دقیقه بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند و بعد مواد را کنار بگذارید. در مرحله بعد آرد گندم، آرد نشاسته ذرت، شکر و شیر را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. حالا قابلمه را روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا کم کم به غلظت برسد. در این مرحله مواد معجون را که از قبل آماده کرده بودید، به قابلمه اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر مواد را هم بزنید تا به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. حالا اجاق گاز را خاموش کنید و فرنی را داخل ظرف مخصوص سرو یا لیوانهای تک نفره دسر بریزید. اجازه بدهید فرنی معجون حسابی خنک شود، سپس میل کنید، نوش جان.
ـ نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن میشنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسرها و غذاها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمیتوان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را میتوانید در بستهبندیهای بهداشتی از فروشگاههای مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.
فراشپز- بستنی جلاتو یکی از محبوبترین و خوشمزهترین دسرها در سراسر جهان به ویژه در…
فراشپز- کباب ماهی اوزن برون یکی از انواع کباب های خوشمزه ایرانی است که در…
فراشپز- مطمئنم تا الان فقط یا مرغ ترش خوردید یا جوجه زعفرانی پس حتما این…
فراشپز- «چیلی داگ» یکی از ساندویچ های بسیار معروف و بین المللی می باشد که…
فراشپز- چگونه بدون نیاز به مواد گرون قیمت شیرینی ترد درست کنیم؟ مواد لازم: آرد…
فراشپز- اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و در عین حال سریع هستید، ماکارونی یکی…