آشپزی

طرز تهیه فلن کیک شکلاتی

فراشپز- فلن کیک شکلاتی یکی از دسرهای ساده و خوشمزه است که به راحتی می‌تواند پایه ثابت میهمانی‌های شما باشد، با طرز تهیه فلن کیک شکلاتی آشنا شوید.

فلن کیک یکی از کیک‌های خوشمزه است که اصالت سوئدی دارد. در واقع این فلن کیک ترکیب کارامل با کیک شکلاتی است. برای تهیه این کیک خوشمزه باید از یک قالب میان تهی به همراه کرم کارامل استفاده کنید البته شما اگر طرز تهیه کارامل را بلد هستید نیاز نیست از بسته آماده استفاده کنید.

این کیک که بیشتر به عنوان یک دسر محبوب است به راحتی تهیه می شود. در ادامه طرز تهیه این کیک خوشمزه را بخوانید.

مواد لازم فلن کیک کاراملی

مواد لازم سس کارامل

شکر ۱۰۰ گرم
آب ۶۰ گرم

مواد لازم کرم فلن

تخم مرغ ۵ عدد
شیر عسلی ۱ قوطی
شیر ۳۸۰ گرم
اسانس وانیل ۱ قاشق چای خوری

مواد لازم کیک شکلاتی

تخم مرغ ۴ عدد
پودر کاکائو ۱ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
روغن ۱/۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
آرد ۱ پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه فلن کیک شکلاتی

مرحله اول

ابتدا یک قالب میان تهی به قطر ۲۰سانت را چرب کنید.

مرحله دوم

شکر و آب در یک ظرف روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر ذوب شود و تبدیل به سس کارامل شود. سپس سس کارامل را کف قالب ریخته و خوب بچرخانید.

مرحله سوم

تخم مرغ را به همراه شیر عسلی، شیر و عصاره وانیل را در یک ظرف بریزید و با دور تند همزن، آنها را با یکدیگر ترکیب کنید.

مرحله چهارم

مواد آماده شده را روی سس کارمل بریزید و در یک ظرف بزرگ تا نصف آب جوش بریزید و قالب مواد را در ظرف آب بگذارید و ظرف را در فر بگذارید. فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و بگذارید تا حدود ۲۰ دقیقه بپزد.

مرحله پنجم

تخم مرغ را به همراه پودر کاکائو، شیر، روغن، آرد الک شده و بکینگ پودر ترکیب کنید و با دور تند همزن هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله ششم

مواد کیک را روی لایه دوم یعنی همان کرم بریزید و صاف کنید و دوباره در فر که ظرف بزرگ آب جوش دارد بگذارید تا حدود۴۰ الی ۴۵ دقیقه بپزد. بگذارید کیک خوب تو قالب خنک بشود بعد از قالب خارج کنید.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

۱۲ دلیل برای اینکه هر روز زنجبیل بخورید

فراشپز- زنجبیل از جمله گیاهان دارویی معطر و تند است که فواید سلامت مختلفی را…

3 دقیقه ago

آش یارمه؛ طعمی از دل بهار خراسان شمالی

فراشپز- غذاهای سنتی هر منطقه به‌طور ویژه‌ای با فرهنگ و طبیعت آن منطقه پیوند دارند.…

2 ساعت ago

بهترین ادویه‌ها برای خورشت‌های مختلف

فراشپز- خورشت‌های ایرانی یکی از اصلی‌ترین و محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی هستند که در سراسر کشور…

3 ساعت ago

خانم‌های باردار گوجه سبز بخورند یا نه ؟

فراشپز- خوردن گوجه سبز در بارداری اگر حساسیت نداشته باشید بلامانع است این میوه محبوب…

3 ساعت ago

طرز تهیه ۳ سس برای سالاد، انواع سوخاری و سیب زمینی

فراشپز- چه چیزی از یک سس یا دیپ خوشمزه برای همراهی غذا‌های مختلف بهتر است؟…

4 ساعت ago

(ویدیو) طرز تهیه لاهما جون یک پیتزا خوشمزه و لذیذ ترکی

فراشپز- مواد لازم برای تهیه لاهما جون ترکى: ارد 1 لیوان. آب 1/4 لیوان. روغن…

6 ساعت ago