قرمزه نخودچی یکی از انواع کوفتههای ساده و خوشمزه شهر اصفهان است که با دستورهای متنوعی پخته میشود.
غذاهای سنتی و محلی اصفهان عطر و طعم بی نظیری دارند و تنوع فوق العادهای دارند. یکی از غذاهای سنتی و محلی اصفهانی کوفته قرمزه نخودچی می باشد که طعم بسیار جذابی دارد که برای تهیه آن به گوشت چرخ کرده گوسفندی نیاز دارید.
در این مطلب مواد لازم برای تهیه کوفته قرمزه نخودچی اصفهان را مشاهده میکنید که مواد اولیه برای تهیه کوفته با نسبتهای دقیقی با یکدیگر ترکیب شدهاند تا غذای خوش طعمتر و لذیذتری برای شما فراهم شود.
زمان پخت: ۶۰
پیاز متوسط رنده شده: ۱ عدد
پیاز متوسط خرد شده: ۱ عدد
آرد نخودچی: ۱ پیمانه
گوشت گوسفند چرخ شده و بدون چربی: ۱۳۰ گرم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
زرد چوبه: ۱ قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
نعناع خشک: ۲ قاشق مربا خوری
آب: ۵ پیمانه
این مقدار مواد اولیه که گزارش شده کوفته قرمز نخودچی برای ۴ نفر را فراهم میکند و در صورتی که بخواهید این غذا را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید این نسبتها را رعایت کنید و مقدار مواد اولیه را کاهش یا افزایش دهید.
برای آماده سازی مواد اولیه ۲۰ دقیقه زمان و برای پختن و جا افتادن آن ۱۰ دقیقه زمان نیاز دارید و میتوانید این غذای محلی اصفهان را به عنوان وعده ناهار یا شام نوش جان کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
در ادامه طرز تهیه کوفته قرمزه نخودچی اصفهان را برای شما شرح خواهیم داد.
برای تهیه این غذای محلی اصفهانی باید در اولین مرحله گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و آرد نخودچی و یک قاشق نعنا خشک و کمی نمک و فلفل و زردچوبه داخل یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید و ورز بدهید.
سپس یک پیمانه آب را کم کم به محتویات گوشت اضافه کرده، با دست خوب هم بزنید تا وقتی که به دست شما نچسبد.
بعد از مایه گوشتی که ورز داده شده به اندازه دانههای گردو با دست گرد کنید و آنها را با فاصله کنار هم بگذارید.
سپس داخل یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی شعله متوسط گاز بگذارید و پیازهای که خرد کردهاید را درون روغن تفت دهید تا نرم شود و بعد مقداری رب گوجه فرنگی، نمک، زردچوبه، فلفل و نعنا داخل آن بریزید و هم بزنید تا رنگ رب تغییر کند و بوی خامی آن گرفته شود.
سپس ۴ پیمانه آب داخل آن بریزید و شعله را زیاد کنید تا به جوش برسد و کوفته قلقلیها را آرام درون سسی که در حال جوشیدن است بریزید و بگذارید دو دقیقه با هم بجوشد.
سپس شعله را کمتر کنید و در قابلمه را بگذارید تا ۴۵ دقیقه کوفتهها درون این سس بپزند و جا بیفتند.
بعد از مدت زمان ذکر شده کوفته قرمزه نخودچی اصفهانی شما آماده شده و میتوانید آن را در کنار انواع ترشی، سبزی و نان نوش جان کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
برای اینکه کوفتههای شما وا نرود، بهتر است از گوشت چرخ کرده بدون چربی استفاده کنید و اگر ممنوعیتی برای مصرف گوشت قرمز دارید، میتوانید به جای آن از گوشت چرخ شده مرغ استفاده کنید.
منبع: ایرنا
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…