فراشپز- خورش قورمه سبزی یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که اکثرا با گوشت گوسفندی تهیه می شود ولی پخت خورشت قورمه سبزی با مرغ نیز خوشمزگی خاص خودش را دارد پس با نمناک همراه باشید تا دستور تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
خورش قورمه سبزی یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که اکثرا با گوشت گوسفندی تهیه می شود ولی پخت خورشت قورمه سبزی با مرغ نیز خوشمزگی خاص خودش را دارد پس با ما همراه باشید تا دستور تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
سبزی قورمه800 گرم
لوبیا قرمز100 گرم
پیاز2 عدد متوسط
سینه مرغ2 عدد متوسط
لیمو عمانی2 عدد متوسط
آبلیمو2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
نکته :می توانید از لوبیا چیتی به جای لوبیا قرمز استفاده کنید.
نکته:سبزی قورمه شامل گشنیز، جعفری، تره، شنبلیله و اسفناج می باشد.
ابتدا لوبیا هایی که از شب قبل خیساندیم را درون قابلمه می ریزیم تا در شعله متوسط بپزد و سپس به مرحله بعد می رویم (خیساندن لوبیا برای جلوگیری از نفخ شکم می باشد).
در این مرحله سبزی ها قورمه را به خوبی بشویید سپس ساطوری کنید و آنها را درون تابه مناسب مقداری تفت دهید و بعد از چند دقیقه مقداری روغن بریزید و به خوبی سرخ کنید.توجه داشته باشید تا زیاد سرخ نشود تا خاصیت آنها از بین برود.
در این مرحله سینه مرغ را قطعه قطعه کنید و کنار بگذارید و سپس پیازها را خرد کنید و درون یک قابلمه با مقداری روغن تفت دهید و بعد نمک و زردچوبه را اضافه کنید و در آخر مرغ ریز ریز شده را اضافه کنید تا با بقیه مواد سرخ شود
سبزی قورمه سرخ شده را به قابلمه ای که مرغ در آن سرخ شده اضافه میکنیم و به خوبی تفت می دهیم و سپس لوبیا هایی که در مرحله اول پخته بودیم را اضافه میکنیم و سپس به همراه آب مقداری نمک، فلفل و ادویه های گوناگون می ریزیم و هم می زنیم.(مقدار آب باید 1 بند انگشت از خورشت بالاتر باشد)
روی لیمو عمانی ها چند سوراخ کوچک ایجاد کنید و هسته آن را خارج کنید و به همراه مقداری آبلیمو به خورشت اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید و در دمای شعله متوسط به مدت 60 دقیقه بپزید و وقتی بعد از گذشت 1 ساعت قورمه سبزی جا افتاد آن را با برنج نوش جان کنید.
فراشپز- دمی عدس شبیه به عدس پلو خودمان است با کمی تغییرات که قرار است…
فراشپز- مربای زردک یکی از انواع مرباهای خوشمزه و پرخاصیت است که همانند دیگر مرباها…
فراشپز- رشته پلو قیسی یکی از غذاهای محلی آذربایجان شرقی و غربی است که طرز…
فراشپز- پلو نخود فرنگی با مرغ یکی از پلوهای بسیار خوشمزه و راحت می باشد.…
فراشپز- ساندویچ مغز یکی از ساندویچهای محبوب ایرانیان است البته بهتر است بگوییم یکی از…
فراشپز- در این گزارش طرز تهیه چلو مرغ زعفرانی بدون رب به روش رستورانی را…