آشپزی

طرز تهیه قطاب خانگی؛ بهداشتی و دلپذیر

فراشپز- قطاب یکی از این شیرینی‌های خوشمزه ای است  که با گذاشتن کمی وقت می‌توانیم آن را درست کنیم.

مواد لازم:

آرد: به مقداری لازم
شیر: ۱پیمانه
روغن جامد: ۱ پیمانه قطاب
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری

مواد میان قطاب:

پودر بادام: ۵۱ گرم
پودر گردو: ۵۱ گرم
پودر شکر: ۲۱۱ گرم
هل: ۱ قاشق مرباخوری


طرز تهیه و دستور پخت:

۱. روغن را با همزن برقی خوب هم بزنید تا سبک شود. بعد شیر را به روغن پوک شده اضافه کنید و هم بزنید.

۲. بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کنید و یکی دو بار الک کنید، بعد به همراه پودر هل کم کم به مخلوط شیر و روغن اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر به‌دست آمده زیاد سفت نشود و به دست نچسبد .

۳. خمیر را داخل کیسه فریزر قرار دهید و به مدت یک ربع در دمای محیط قرار دهید و بعد ازآن، ۱۵ دقیقه در داخل فریزر بگذارید .

۴. در این فاصله همه مواد میانی قطاب را با هم مخلوط کنید .

۵. بعد از استراحت خمیر آن را از داخل فریزر بیرون بیاورید و بر روی سینی صافی پهن کنید و با سر لیوان خمیر را قالب بزنید.

۶. مقداری از مواد میانی را لایه خمیرها بریزید و ۲ سر آن را به هم وصل کنید و خمیر را داخل روغن داغ و غوطه ور سرخ کنید. سپس قطاب‌ها را داخل مخلوط پودر پسته، بادام و شکر بغلطانید.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

دیگه فست فود نخور! طرز تهیه ران مرغ ترد و آبدار در خانه!

فراشپز- هوس ران مرغ ترد و آبدار KFC رو داری ولی یه گزینه‌ی سالم‌تر و…

33 دقیقه ago

(تصاویر) «کُلوکی» نان سنتی و محبوب بندرعباس

فراشپز- نان «کُلوکی» (یا «کُلوکو») یکی از نان‌های سنتی و محبوب استان هرمزگان است که…

2 ساعت ago

(ویدیو) دستور پخت برنج پلوپزی با تخم مرغ و سبزیجات

فراشپز- من با برنج و تخم مرغ غذایی مجلسی و بدون نیاز به گوشت برای…

3 ساعت ago

بهترین برنامه غذایی برای ماه رمضان

فراشپز- ماه رمضان، فرصتی برای پاک‌سازی جسم و روح است. در این ماه، الگوی غذایی…

3 ساعت ago

فوت‌وفن‌های درست کردن حلوا؛ از خوش عطری تا طلایی‌ شدن

فراشپز- حلوا را چه به عنوان یک دسر، چه به عنوان یک نذری و چه…

4 ساعت ago

طرز تهیه کیک حلوا خوشمزه مخصوص سرآشپز

فراشپز- کیک حلوا یکی از آسان‌ترین و خوشمزه‌ترین کیک‌هایی است که شما می‌توانید با مواد…

5 ساعت ago