قطاب یکی از شیرینیهایی است که با گذاشتن کمی وقت میتوانیم آن را درست کنیم.
آرد: به مقداری لازم
شیر: ۱پیمانه
روغن جامد: ۱ پیمانه قطاب
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
پودر بادام: ۵۱ گرم
پودر گردو: ۵۱ گرم
پودر شکر: ۲۱۱ گرم
هل: ۱ قاشق مرباخوری
۱. روغن را با همزن برقی خوب هم بزنید تا سبک شود. بعد شیر را به روغن پوک شده اضافه کنید و هم بزنید.
۲. بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کنید و یکی دو بار الک کنید، بعد به همراه پودر هل کم کم به مخلوط شیر و روغن اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر بهدست آمده زیاد سفت نشود و به دست نچسبد .
۳. خمیر را داخل کیسه فریزر قرار دهید و به مدت یک ربع در دمای محیط قرار دهید و بعد ازآن، ۱۵ دقیقه در داخل فریزر بگذارید .
۴. در این فاصله همه مواد میانی قطاب را با هم مخلوط کنید .
۵. بعد از استراحت خمیر آن را از داخل فریزر بیرون بیاورید و بر روی سینی صافی پهن کنید و با سر لیوان خمیر را قالب بزنید.
۶. مقداری از مواد میانی را لایه خمیرها بریزید و ۲ سر آن را به هم وصل کنید و خمیر را داخل روغن داغ و غوطه ور سرخ کنید. سپس قطابها را داخل مخلوط پودر پسته، بادام و شکر بغلطانید.
منبع: ایرنا
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…