فراشپز- قلیه ماهی یک غذای جنوبی است که قطعا با یک بار امتحان کردنش طوری طرفدارش میشوید که دیگر نمیتوانید از آن بگذرید؛ اگر طبخ آن را خوب بلد باشید.
سیر: ۶ عدد
سبزی پلو: ۳۰۰ گرم
شنبلیله: ۵۰ گرم
فیله مـاهی: ۴ تکـه
پیاز متوسط: ۲ عدد
تمبر هنـدی: ۲۰۰ گرم
روغن مـایع: بـه انـدازه کافی
نمک، فلفل سیاه و زردچوبـه: بـه انـدازه کافی
۱. برای قلیه ماهی میتوانید از ماهی شیر، شوریده و سنگسر استفاده کنید. ماهیهایی که فیله هستند و تیغ کمتری دارند.
۲. بعد از تکهکردن ماهیها آنها را با فلفل، زردچوبه، نمک، کمی روغن زیتون و زعفران مزهدار کنید و بگذارید چند ساعتی بماند.
۳. سبزی پلو و شنبلیله را نیز خرد کنید.
۴. سیر و پیاز را هم پس از خردکردن سرخ کنید و به آن زردچوبه و فلفل و نمک اضافه کنید. سپس سبزیها را هم به آن اضافه کنید.
۵. بعد از اینکه کامل تفت دادید، نصف لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید تا سبزیها خوب پخته شود.
۶. در همین میان ماهیها را در ظرف جدایی سرخ کنید.
۷. سپس به مخلوط سبزی تمبرهندی را که با آب رقیق کردهاید اضافه کنید.
۸. در نهایت ماهیهای سرخشده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا طعم سبزی به خرد ماهیها رفته و خوب جا بیفتد.
۹. این غذا را با برنج سفید سرو میکنند.
منبع: ایرنا
فراشپز- اگر شما هم نمیتوانید شبها بهراحتی بخوابید نیازی نیست به قرصهای خوابآور پناه ببرید…
فراشپز- بی حالی، قند خون و کم آبی بدن تا حدودی تأثیرات متناقض قهوه بر…
فراشپز- کبه سیب زمینی یکی از انواع کبهها میباشد که برای کشور لبنان و عراق…
فراشپز- کوکو نخود فرنگی یکی دیگر از انواع کوکو میباشد که به روشهای متفاوتی تهیه…
فراشپز- آغوز مسما یه غذای درست شده با گوشت اردک و مخصوص استانهای شمال کشور…
فراشپز- زیر برنجی یا چلو گوشت لری یکی از سنتیترین و معروفترین غذاهای لری است،…