آشپزی

طرز تهیه قهوه یونانی با شیر

فراشپز- قهوه‌ها نیز مانند دیگر سایر نوشیدنی‌ها و غذا‌ها انواع مختلفی دارند و شما می‌توانید در طعم و مزه‌های مختلف این قهوه‌ها را تهیه کنید. اما قهوه یونانی این قهوه شباهت زیادی به قهوه ترک دارد دانه‌های این قهوه در دمای خاصی رست و برشته می‌شوند و بعد به صورت آسیاب در می‌آیند. قهوه یونانی بافت خامه‌ای و بسیار خوبی دارد و از دانه عربیکا تهیه می‌شود و دانه این قهوه باید به صورت پودری ریز آسیاب شود.

اما میزان کافئین در قهوه متوسط و آنتی اکسیدان و پلی فنول دارد و برخی مطالعات نشان داده است که این سبک از تهیه قهوه می‌توانید برای افزایش عمر مفدی باشد. ترکیه‌ها اعتقاد دارند که این نوشیدنی برای کشور آن‌ها می‌باشد و بعد از حمله ترکیه به قبرس در سال ۱۹۷۴ یونانی‌ها این قهوه را به نام خود زدند. این سبک قهوه را نیز مانند قهوه ترک باید به صورت جرعه جرعه بنوشید. امروز در فراشپز طرز تهیه قهوه یونانی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

قهوه ترک ۲ ق مربا خوری

شکر ۱ ق چای خوری یا ۱ حبه قند

شیر ۱ فنجان

طرز تهیه قهوه یونانی

مرحله اول: مخلوط کردن مواد

ابتدا باید داخل شیرجوش یا بهتر است از جذوه مسی استفاده کنید شیر و قهوه و شکر یا یک جبه قند را بریزید و با قاشق هم بزنید تا مواد مخلوط شود. سپس شیرجوش را روی حرارت متوسط قرار دهید.

مرحله دوم: جوش آمدن

در ادامه باید روی شعله ملایم. حدودا ۴ الی ۵ دقیقه زمان دهید تا قهوه کف کند و شروع به بالا اومدن کند و قبل این‌که قهوه قل بخورد از روی شعله باید بردارید.

مرحله سوم: خامه‌ی شدن قهوه

اگر خواستید قهوه یونانی شما غلیظ‌تر باشد می‌توانید مرحله بالا اومدن قهوه را سه بار تکرار کنید بدین صورت که که دفعه اول که قهوه بالا اومد از شعله بردارید و کف روی قهوه رو داخل فنجون‌های مورد نظر بریزید دوباره جاذوه را روش شعله قرار دهید، حدودا ۱۰ ثانیه طول می‌کشد تا قهوه شروع به بالا اومدن کند جاذوه را برداشته و نصف فنجون‌ها رو با قهوه پر می‌کنید.. همین فرآیند رو برای بار سوم تکرار و فنجون‌ها رو کامل پر کنید. نوش جان

فوت و فن‌های دستور تهیه قهوه یونانی

قهوه یونانی با شیر تهیه می‌شود و اگر می‌خواهید خامه ی‌تر شود بهتر است از شیر پر چرب استفاده کنید.

افزودن شکر یا قند دلخواه است.

از قهوه تازه اسفاده کنید تا عطر بیشتری داشته باشد.

برای تهیه قهوه یوانی به ازای هر نفر: یک فنجان (۸۰ میلی‌لیتر) شیر و یک و نیم قاشق چایخوری پودر قهوه ترک را به همراه یک حبه قند نیاز دارید.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه کدو کلوبیج؛ نان عصرانه گیلانی

فراشپز- کدو کلوبیج یک شیرینی خوشمزه است که گیلانی‌ها آن را برای عصرانه تهیه و…

21 دقیقه ago

طرز تهیه پلو کرفس با مرغ، یک بشقاب خوشمزگی و هیجان!

فراشپز- پلو کرفس با مرغ نوعی پلوی مخلوط است که از ترکیب برنج با کرفس،…

3 ساعت ago

طرز تهیه سالاد سیب زمینی برشته، سالاد خوشمزه و خاص

فراشپز- سالاد سیب زمینی برشته نوعی سالاد بسیار خوشمزه است که با روکشی از سیب…

4 ساعت ago

طرز تهیه قیمه کورگ؛ غذای اصیل سنندج

فراشپز- قیمه کورگ از انواع خورشت محلی و سنتی کردی است که رسپی آن اصالتا…

5 ساعت ago

پودینگ هویج، دسر خوشمزه و مقوی

فراشپز- پودینگ هویج نوعی دسر لطیف و بسیار خوشمزه است که از ترکیب پوره هویج…

5 ساعت ago

طرز تهیه پودینگ ایتالیایی؛ دسر خوشمزه و فوری

فراشپز- پودینگ ایتالیایی نوعی دسر شکلاتی خوشمزه و لطیف است که پایه شیر دارد و…

6 ساعت ago