آشپزی

طرز تهیه لازانیا بادمجان با گوشت و سس مخصوص

فراشپز- لازانیا بادمجان؛ یکی از لازانیا‌های بسیار خوشمزه می‌باشد که داخل آن از بادمجان استفاده شده است و طعم فوق العاده‌ای به لازانیا می‌دهد و به دلیل وجود بادمجان دارای خواصی همچون ویتامین c و k است. کمتر کسی هست که از طعم و مزه لازانیا لذت نبرد و عاشق آن نباشد. لازانیا یکی از لذیذ‌ترین غذا‌ها در بین کودکان و حتی بزرگان می‌باشد به ویژه با گوشت و بادمجان که طعم لذیذی دارد و به خصوص برای کسانی که عاشق بادمجان هستند بسیار عالی و فوق العاده می‌باشد. این لازانیای خوشمزه را می‌توانید در مهمانی‌ها و دورهمی‌های خود تهیه کنید و لذت ببرید. امروز قصد داریم طرز تهیه لازانیا با بادمجان و گوشت را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سس لازانیا

کره ۱۰۰ گرم

آرد سفید ۲ ق غذا خوری

شیر یا آب ۱.۵ لیوان

فلفل قرمز، فلفل سیاه، آویش به مقدار لازم

نمک نوک ق چای خوری

مواد لازم

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

لازانیا ۱ بسته

قارچ ۱ بسته

فلفل دلمه ۱ عدد

بادمجان ۲ عدد

پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

رب گوجه فرنگی ۳ ق غذا خوری

نمک، فلفل سیاه، آویشن به میزان لازم

طرز تهیه لازانیا با بادمجان

مرحله اول آماده سازی مواد

ابتدا بادمجان‌ها را بشورید و با پوست کن یا چاقو پوست آن‌ها را بگیرید و داخل صافی بزارید و روی آن‌ها نمک بریزید تا تلخی بادمجان‌ها گرفته شود. ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. پیاز را بشورید و پوست آن را بگیرید و روی تخته برش آن‌ها را نگینی خرد کنید. قارچ‌ها را هم بشورید و پوست نازک روی قارچ را بگیرید و آن‌ها را به صورت ورقه‌ای نازک با نگینی خرد کنید. فلفل دلمه را بشورید و سر آن را بگیرید و روی تخته برش نگینی خرد کنید. همه مواد را کنار بگذارید. سپس بادمجان‌ها را بشورید تا نمک اضافی آن شسته شود؛ و روی دستمال قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. آن‌ها را روی تخته برش به صورت ورقه‌ای از وسط برش دهید.

مرحله دوم: تفت دادن مواد

در تابه مناسب مقداری روغن بریزید و روی شعله ملایم اجازه دهید تا گرم شود. سپس پیاز‌های نگینی خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا سبک شود و رنگ آن کرم شود. گوشت چرخ کرده را به مواد اضافه کنید و با پیاز تفت دهید تا گوشت‌ها از خامی خارج شود. سپس زرد چوبه و فلفل سیاه را به گوشت بزنید و مواد را هم بزنید. سپس همه مواد خرد کرده را که شامل فلفل دلمه و قارچ می‌باشد به مواد به همراه رب گوجه فرنگی اضافه کنید تا مقداری آن‌ها تفت داده شوند و از خامی خارج شوند و پخته شوند. رنگ رب باز شود.

مرحله سوم: تفت دادن بادمجان‌ها

در تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس بادمجان‌ها را روی تابه بچینید تا دو طرف آن‌ها سرخ و نرم شود. بعد از اینکه رو طرف بادمجان‌ها طلایی شد آن‌ها را روی دستمال کاغذی بچینید تا روغن اضافی آن گرفته شود. آن‌ها را کنار بگذارید.

مرحله چهارم: تهیه سس لازانیا

برای تهیه سس قرمز لازانیا می‌توانید رب گوجه را در کاسه بریزید و آن را با آب جوش باز کنید و با همزن دستی هم بزنید و آویشن و فلفل قرمز به رب اضافه کنید. برای تهیه سس سفید لازانیا، ابتدا در تابه‌ای گود کره را با حرارت ملایم ذوب کنید. سپس آرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید و تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود. سپس شیر را به آرد اضافه کنید و مداوم هم بزنید و ادویه‌ها را اضافه کنید. بعد از رقیق شدن سس، شعله را خاموش کنید و کنار بگذارید.

مرحله پنجم: طرز پخت ورقه لازانیا

در قابلمه مناسب مقداری آب بریزید و آن را روی شعله زیاد قرار دهید. بعد از به جوش آمدن ورقه‌های لازانیا را به آب جوش اضافه کنید تا نرم شود و بپزد. بعد از ۵ دقیقه در صورت پخته شدن آن‌ها ورقه‌ها را آبکش کنید تا آب اضافی آن خارج شود و روی ورقه‌ها آب سرد بریزید تا آن‌ها بهم نچسبد.

مرحله آخر: پخت لازانیا

فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. سپس با قلم مو آشپزی سطح پیرکس را چرب کنید و یک ردیف ورقه لازانیا را داخل پیرکس بچینید و تا کل سطح ظرف پر شود. روی ورقه‌ها بادمجان را قرار دهید. سپس مواد گوشتی کنار گذاشته را روی آن‌ها بریزید و با قاشق مواد را صاف کنید. حالا نوبت پنیر پیتزا و سس می‌باشد. کل سطح مواد را پنیر بریزید و سس را با قاشق روی پنیر‌ها بریزید. این مرحله را آن قدر تکرار کنید تا بادمجان و مواد گوشتی تمام شود. لایه آخر لازانیا را پنیر ریخته و داخل فر به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه بگذارید تا آماده شود. بعد از این زمان لازانیا بادمجان آماده می‌باشد. نوش جان.

فوت و فن‌های دستور پخت لازانیا گوشت و بادمجان‌

می‌توانید بادمجان‌ها را سرخ نکنید و روی آن‌ها روغن بزنید و داخل فر سرخ کنید.

برای اینکه بادمجان‌ها روغن کمتری ببرد می‌توانید به بادمجان‌ها کمی ماست بزنید.‌

می‌توانید از پنیر ورقه‌ای یا پنیر چدار استفاده کنید.

لازانیا بعد از خارج کردن از فر بلافاصله سرو نکنید و صبر کنید تا کمی خنک شود.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

فوت کوزه گری پخت کیک پاستا

فراشپز- کیک پاستا یکی از غذا‌های لذیذ فست فودی می‌باشد که میان علاقه‌مندان به این…

12 دقیقه ago

محبوب‌ترین غذاهای عربی

فراشپز- اگر به کشورهای عربی سفر کرده باشید، می‌دانید که غذاهای این کشورها طعم و…

56 دقیقه ago

طرز تهیه شکلات حبه‌ای؛ راحت و سریع برای پذیرایی

فراشپز- شکلات حبه‌ای نوعی شکلات خوشمزه و لذیذ است که به جای قند و باقی…

2 ساعت ago

۷ بلایی که با شام نخوردن بر سرتان می‌آید!

فراشپز- در هیچ منبع علمی حذف وعده شام توصیه نشده، بلکه توصیه به خوردن شام…

2 ساعت ago

دستور پخت همبرگر کباب شده؛ کم کالری و رژیمی

فراشپز- برگرها جزو فست فودها و غذاهای بسیار پرطرفدار محسوب می‌شوند. به ویژه وقتی این…

3 ساعت ago

هر آشپزی باید این ۷ ادویه را در کابینت خود داشته باشد

فراشپز- بسیاری از ما می‌دانیم که ریختن مواد انبوه در یک تابه بدون نمک، بدون…

3 ساعت ago