آشپزی

طرز تهیه لازانیا با خمیر هزارلا نرم بدون سس بشامل

فراشپز- لازانیا یکی از غذا‌های بسیار خوشمزه و ساده است که شما می‌توانید بدون نیاز به ورق لازانیا با خمیر هزار لا قرار است این لازانیا را به شما آموزش دهیم که خیلی ساده است و بافت نرمی دارد و شما با یه بسته خمیر هزارلا که به صورت آماده در لوازم قنادی یا فروشگاه وجود دارد این غذا را برای شام یا نهار به صورت خیلی جدید و خوشمزه تهیه کنید. شما می‌توانید برای پخت از توستر یا فر استفاده کنید. امروز طرز تهیه لازانیا با خمیر هزارلا را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم

فلفل دلمه ۱ عدد

قارچ ۱۰ عدد

سس کچاب ۲ ق غذا خوری

رب گوجه فرنگی ۱ ق غذا خوری

خمیر هزارلا ۱ بسته

پنیر پیتزا به مقدار لازم

پیاز ۲ عدد متوسط

نمک، فلفل سیاه، آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه لازانیا با خمیر هزارلا

مرحله اول: تفت دان گوشت

ابتدا باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه بریزید و کمی تفت دهید تا آب اضافه پیاز گرفته شود و بعد روغن اضافه کنید و تفت داده تا پیاز طلایی شود سپس گوشت را به همراه ادویه‌های گفته شده اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت حسابی سرخ و تغییر رنگ دهید.

مرحله دوم: افزودن قارچ

در ادامه باید قارچ‌های اسلایس شده را به همراه فلفل دلمه نگینی شده به مواد اضافه کنید و خوب تفت دهید تا آب اضافه قارچ کشیده و فلفل دلمه کمی نرم شود. سپس رب و سس کچاب را به مواد اضافه کنید و تفت تا بوی خامی رب از بین برود.

مرحله سوم: چیدن لایه‌ها

در ادامه برای تهیه این لازانیا شما به یک قالب لوف یا همان مستطیل نیاز دارید. خمیر را از قبل از فریزر خارج کنید و بگذارید تا یخ آن باز شود و بعد داخل قالب قرار دهید به طوری که خمیر از دو طرف آزاد باشد و بعد برای لایه اول کمی پنیر پیتزا کف خمیر ریخته و بعد مایه لازانیا و محدد کمی پنیر حالا دوباره یک طرف خمیر را روی مواد قرار دهید و مجدد مواد گوشتی و همین طور مانند تصویر ادامه دهید.

مرحله چهارم: پخت لازانیا با خمیرهزارلا

در ادامه باید قالب را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و برای ۳۰ دقیقه با دمای ۱۷۰ توستر و ۱۸۰ فر گازی زمان دهید تا پخته و طلایی شود. نوش جان

فوت و فن‌های دستور پخت لازانیا با خمیر هزارلا‌

می‌توانید در انتها گریل را روشن کنید تا روی لازانیا نیز طلایی شود.‌

می‌توانید بجای گوشت از مواد مرغی استفاده کنید.

حتما صبر کنید تا از دما بیفتد و بعد برش بزنید.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه کیک کوکی شکلاتی با نوتلا

فراشپز- کیک کوکی شکلاتی نوعی کیک بسیار خوشمزه و مجلسی است که با خمیر کوکی…

2 ساعت ago

طرز تهیه موساکا؛ غذایی خوشمزه از امپراطوری عثمانی

فراشپز- موساکا نوعی غذای مشهور بین‌المللی است که از ترکیب بادمجان، سیب زمینی، گوشت یا…

3 ساعت ago

دستور پخت املت کنگر؛ یک صبحانه متفاوت

فراشپز- برای آماده‌سازی املت کنگر، ابتدا کنگر تازه را تمیز کنید، پس از شستن آن…

13 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- برای آماده سازی کیک گوجه‌ سبز، ابتدا تخم‌مرغ‌ها را با شکر حسابی هم بزنید…

14 ساعت ago

طرز تهیه تارت ماست خانگی

فراشپز- تارت ماست یکی از دسر‌های خوشمزه و سالمی است که می‌تواند به عنوان یک…

15 ساعت ago

طرز تهیه سالاد تبوله با کینوا کاملا رژیمی و خوشمزه

فراشپز- سالاد تبوله یکی از معروف‌ترین و پرطرفدارترین سالاد‌های خاورمیانه‌ای است که اصالت آن به…

16 ساعت ago