فراشپز- لازانیا یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و ساده است که شما میتوانید بدون نیاز به ورق لازانیا با خمیر هزار لا قرار است این لازانیا را به شما آموزش دهیم که خیلی ساده است و بافت نرمی دارد و شما با یه بسته خمیر هزارلا که به صورت آماده در لوازم قنادی یا فروشگاه وجود دارد این غذا را برای شام یا نهار به صورت خیلی جدید و خوشمزه تهیه کنید. شما میتوانید برای پخت از توستر یا فر استفاده کنید. امروز طرز تهیه لازانیا با خمیر هزارلا را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ۱ عدد
قارچ ۱۰ عدد
سس کچاب ۲ ق غذا خوری
رب گوجه فرنگی ۱ ق غذا خوری
خمیر هزارلا ۱ بسته
پنیر پیتزا به مقدار لازم
پیاز ۲ عدد متوسط
نمک، فلفل سیاه، آویشن به مقدار لازم
ابتدا باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه بریزید و کمی تفت دهید تا آب اضافه پیاز گرفته شود و بعد روغن اضافه کنید و تفت داده تا پیاز طلایی شود سپس گوشت را به همراه ادویههای گفته شده اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت حسابی سرخ و تغییر رنگ دهید.
در ادامه باید قارچهای اسلایس شده را به همراه فلفل دلمه نگینی شده به مواد اضافه کنید و خوب تفت دهید تا آب اضافه قارچ کشیده و فلفل دلمه کمی نرم شود. سپس رب و سس کچاب را به مواد اضافه کنید و تفت تا بوی خامی رب از بین برود.
در ادامه برای تهیه این لازانیا شما به یک قالب لوف یا همان مستطیل نیاز دارید. خمیر را از قبل از فریزر خارج کنید و بگذارید تا یخ آن باز شود و بعد داخل قالب قرار دهید به طوری که خمیر از دو طرف آزاد باشد و بعد برای لایه اول کمی پنیر پیتزا کف خمیر ریخته و بعد مایه لازانیا و محدد کمی پنیر حالا دوباره یک طرف خمیر را روی مواد قرار دهید و مجدد مواد گوشتی و همین طور مانند تصویر ادامه دهید.
در ادامه باید قالب را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و برای ۳۰ دقیقه با دمای ۱۷۰ توستر و ۱۸۰ فر گازی زمان دهید تا پخته و طلایی شود. نوش جان
میتوانید در انتها گریل را روشن کنید تا روی لازانیا نیز طلایی شود.
میتوانید بجای گوشت از مواد مرغی استفاده کنید.
حتما صبر کنید تا از دما بیفتد و بعد برش بزنید.
منبع: پارسی دی
فراشپز- پالوده یا فالوده سیب یکی از انواع دسرهای بسیار خوشمزه و سالم ایرانی است…
فراشپز- کوکو برای ما ایرانیها حکم عصای دستمان است. هر وقت خسته و کوفته از…
فراشپز- سوپ فلفل دلمهای یک سوپ رژیمی است و همچنین برای کسانی که به آنفولانزا…
فراشپز- ترایفل پرتقال یک دسر بسیار خوشمزه و لایهای است که از بیسکوییت پودر شده…
فراشپز- خورشت ایرانی بخش مهمی از غذای ایرانی است که یا با پلو یا نان…
فراشپز- سمنو یکی از نمادهای سفره هفتسین است که بسیاری از ایرانیان قبل از عید…