آشپزی

طرز تهیه لاه ماجون؛ پیتزایی جذاب از ترکیه

همیشه سعی کنید غذاهای جدید و متنوع را در برنامه‌تان داشته باشید؛ لاه ماجون یکی از این غذاهاست که مربوط به ترکیه است و نوعی پیتزا است.

مواد لازم برای تهیه لاه ماجون:

مواد لازم برای خمیر لاه ماجون:

آرد: ۵ فنجان
شیر (یا آب): یک و نیم فنجان
روغن نباتی: یک چهارم فنجان
نمک: ۳ قاشق چایخوری
شکر: ۱ قاشق چایخوری
مایه خمیر: ۱۰ گرم

مواد لازم برای مخلوط گوشت:

گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
فلفل قرمز: ۱عدد
فلفل سبز: نصف فلفل
گوجه فرنگی: ۲ عدد
پیاز بزرگ: ۱ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق چایخوری
پودر پاپریکا: ۲ قاشق چایخوری
زیره آسیاب شده: یک و نیم قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک و نیم قاشق چایخوری
نمک: ۲ قاشق چایخوری
جعفری: کمی
روغن زیتون: یک و نیم فنجان

دستور تهیه خمیر:

همه مواد خمیر را در کاسه یا میکسر مخلوط کنید. حدود ۵ دقیقه با دست ورز دهید و بگذارید دو ساعت بماند. خمیر لاه ماجون مانند خمیر پیتزا نیست که بتوان گفت بخش اصلی غذا را تشکیل می‌دهد. نکته مهم در تهیه لاه ماجون مخلوط گوشتی آن است، نه خمیر. در حالیکه خمیر را گذاشته اید تا ور بیاید، مخلوط گوشت را آماده کنید.

طرز تهیه و دستور پخت لاه ماجون:

۱. فلفل، گوجه فرنگی، جعفری و پیاز را در مخلوط کن بریزید و بزنید تا همه چیز خوب خرد شود.
۲. جعفری را هم اضافه کنید و مخلوط کنید.
۳. این مخلوط باید غلظتی بین غلظت رب و سس داشته باشد.
۴. حالا رب، روغن زیتون و ادویه را به گوشت اضافه کنید و با دستتان مخلوط کنید تا یکنواخت شود.
۵. بدین ترتیب همه مواد را مخلوط کنید و آماده کنید.
۶. وقتی خمیر ور آمد، آن را به گلوله های مساوی تقسیم کنید. اندازه این گلوله ها به اندازه دلخواه لاه ماجون شما بستگی دارد. می توانید اندازه آنها را کمی بزرگتر از توپ پینگ پنگ بگیرید. روی گلوله ها را بپوشانید تا خشک نشوند.
۷. روی سطح صافی آرد بپاشید و با وردنه گلوله ها را باز کنید. خمیر لاه ماجون باید خیلی نازک و در حد ۲ میلیمتر باشد. مواد روی آن نیز نباید زیاد باشد. پس یک قاشق از مخلوط یا کمی بیشتر، برای هر گلوله خمیر کافی است. با قاشق مواد را روی خمیر پهن کنید.
۸. در حالت ایده آل لاه ماجون باید در تنور پخته شود. اگر امکان پخت در تنور ندارید، داخل پیتزاپز یا فر بپزید. فر را روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید و لاه ماجون‌ها را حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزید. در پیتزاپر حدود ۳ دقیقه بپزید.
۹. برای سرو کردن آنها، رویشان آب لیموی تازه بچکانید و روی آن سالاد سبزیجات ریخته و لوله کنید و میل کنید.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه دست پیچ اصفهان با پنیر ورقه ای

فراشپز- دست پیچ اصفهان نوعی رولت گوشت است که غذایی باشکوه برای پذیرایی در مهمان‌هاست.…

17 دقیقه ago

چطور چیکن برگر خانگی بپزیم؟

فراشپز- به جز برگرهای کلاسیک که با گوشت قرمز پخته می‌شوند، می‌توانید در خانه برگرهایی…

1 ساعت ago

این رژیم غذایی جادویی؛ ۱۰ سال به عمرتان اضافه می‌کند

فراشپز- همه می‌خواهند بیشتر زندگی کنند. اغلب به ما گفته می‌شود که کلید انجام این…

2 ساعت ago

پیتزا رولی؛ یک فینگرفود مجلسی و شیک

فراشپز- پیتزا‌ها تنوع بسیار بالایی دارند و شما می‌توانید این پیتزا‌ها را در طعم و…

2 ساعت ago

طرز پخت خوراک لوبیا سبز با هویج و آلو

فراشپز- خوراک لوبیا سبز با ترکیبی از لوبیاسبز، هویج، سیب زمینی و آلو پخته می‌شود…

3 ساعت ago

با لوبیا چیتی همبرگر درست کنید

فراشپز- برگرها جزو فست فودها و غذاهای بسیار پرطرفدار محسوب می‌شوند. حتی در میان کسانی…

4 ساعت ago