لواشک هندوانه بافت لطیف و نرمی دارد و با رنگ صورتی و طعم متفاوتش، میتواند پای ثابت میز تنقلاتتان شود.
شاید تصور کنید برای تهیه لواشک فقط باید از میوههای ترش تابستانی استفاده کنید، اما جالب است بدانید یکی از خوشطعمترین لواشکها، با میوه شیرین و آبدار تابستان یعنی هندوانه تهیه میشود.
لواشک هندوانه بافت لطیف و نرمی دارد و با رنگ صورتی و طعم متفاوتش، میتواند پای ثابت میز تنقلاتتان شود.
مدت زمان آمادهسازی: ۴ ساعت
تعداد نفرات: ۶ نفر
هندوانه متوسط: یک عدد
عسل: به مقدار دلخواه
نمک: نصف قاشق چایخوری
روغن مایع: برای چربکردن کف ظرف
۱. قبل از هر کاری فر را گرم و روی حرارت ۱۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید.
۲. پوست هندوانه را جدا کنید و دانههایش را دور بریزید. هندوانه را بهصورت مکعبی خرد کنید. سپس در مخلوطکن بهصورت پوره دربیاورید.
۳. کف ظرف مورد نظرتان را با روغن چرب کنید. سپس پوره هندوانه را با عسل و کمی نمک ترکیب کنید.
۴. مواد را در ظرف بریزید و دقت کنید که همه زاویههای ظرف پر شوند.
۵. ظرف را برای مدت ۳ یا ۴ ساعت در فر قرار دهید. بعد از اینکه لواشک خشک شد، آن را از ظرف جدا کنید و مربعی ببرید.
نکته: برای اینکه مدت زمان خشککردن را کاهش دهید مقدار آب هندوانه را کم کنید.
منبع: همشهری
فراشپز- همه ما آن روزها را تجربه کردهایم؛ زمانی که ناگهان تماس میگیریم یا پیامی…
فراشپز- نوتلا یکی از محبوبترین کرمهای شکلاتی در جهان است که بسیاری از ما عاشق…
فراشپز-رئیس بادام زمینی؛ یکی از تنقلات بسیار خوشمزه در آمریکا می باشد این فنجان ها…
فراشپز- ذرت پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این…
فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…
فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمیگذارد. بسیاری از افراد، بهویژه…