طرز تهیه لواشک هندوانه؛ تجربه یک طعم و رنگ متفاوت!

لواشک هندوانه بافت لطیف و نرمی دارد و با رنگ صورتی و طعم متفاوتش، می‌تواند پای ثابت میز تنقلاتتان شود.

شاید تصور کنید برای تهیه لواشک فقط باید از میوه‌های ترش تابستانی استفاده کنید، اما جالب است بدانید یکی از خوش‌طعم‌ترین لواشک‌ها، با میوه شیرین و آبدار تابستان یعنی هندوانه تهیه می‌شود.

لواشک هندوانه بافت لطیف و نرمی دارد و با رنگ صورتی و طعم متفاوتش، می‌تواند پای ثابت میز تنقلاتتان شود.

مدت زمان آماده‌سازی: ۴ ساعت

تعداد نفرات: ۶ نفر

مواد لازم:

هندوانه متوسط: یک عدد

عسل: به مقدار دلخواه

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

روغن مایع: برای چرب‌کردن کف ظرف

روش تهیه:

۱. قبل از هر کاری فر را گرم و روی حرارت ۱۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید.

۲. پوست هندوانه را جدا کنید و دانه‌هایش را دور بریزید. هندوانه را به‌صورت مکعبی خرد کنید. سپس در مخلوط‌کن به‌صورت پوره دربیاورید.

۳. کف ظرف مورد نظرتان را با روغن چرب کنید. سپس پوره هندوانه را با عسل و کمی نمک ترکیب کنید.

۴. مواد را در ظرف بریزید و دقت کنید که همه زاویه‌های ظرف پر شوند.

۵. ظرف را برای مدت ۳ یا ۴ ساعت در فر قرار دهید. بعد از اینکه لواشک خشک شد، آن را از ظرف جدا کنید و مربعی ببرید.

نکته: برای اینکه مدت زمان خشک‌کردن را کاهش دهید مقدار آب هندوانه را کم کنید.

منبع: همشهری

کاربر سطح ۳

Recent Posts

کرپ فرانسوی؛ یک صبحانه خوشمزه و مقوی برای دانش آموزان

کرپ فرانسوی یکی از صبحانه‌های بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…

1 روز ago

طرز تهیه عدس پلو به سبک بوشهری‌ها

عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…

1 روز ago

طرز تهیه ته چین ارمنی؛ غذایی خوشمزه و متفاوت

ارمنی پلو را می‌توانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکه‌ای…

1 روز ago

طرز تهیه نوشیدنی لیموناد

در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…

1 روز ago

طرز تهیه خوراک میگو و لوبیا سبز خانگی و جا افتاده

طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…

3 روز ago

مرغ زعفرانی مجلسی را با این روش ویژه درست کنید!

مرغ زعفرانی یکی از روش‌های طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…

3 روز ago