لواشک هندوانه بافت لطیف و نرمی دارد و با رنگ صورتی و طعم متفاوتش، میتواند پای ثابت میز تنقلاتتان شود.
شاید تصور کنید برای تهیه لواشک فقط باید از میوههای ترش تابستانی استفاده کنید، اما جالب است بدانید یکی از خوشطعمترین لواشکها، با میوه شیرین و آبدار تابستان یعنی هندوانه تهیه میشود.
لواشک هندوانه بافت لطیف و نرمی دارد و با رنگ صورتی و طعم متفاوتش، میتواند پای ثابت میز تنقلاتتان شود.
مدت زمان آمادهسازی: ۴ ساعت
تعداد نفرات: ۶ نفر
هندوانه متوسط: یک عدد
عسل: به مقدار دلخواه
نمک: نصف قاشق چایخوری
روغن مایع: برای چربکردن کف ظرف
۱. قبل از هر کاری فر را گرم و روی حرارت ۱۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید.
۲. پوست هندوانه را جدا کنید و دانههایش را دور بریزید. هندوانه را بهصورت مکعبی خرد کنید. سپس در مخلوطکن بهصورت پوره دربیاورید.
۳. کف ظرف مورد نظرتان را با روغن چرب کنید. سپس پوره هندوانه را با عسل و کمی نمک ترکیب کنید.
۴. مواد را در ظرف بریزید و دقت کنید که همه زاویههای ظرف پر شوند.
۵. ظرف را برای مدت ۳ یا ۴ ساعت در فر قرار دهید. بعد از اینکه لواشک خشک شد، آن را از ظرف جدا کنید و مربعی ببرید.
نکته: برای اینکه مدت زمان خشککردن را کاهش دهید مقدار آب هندوانه را کم کنید.
منبع: همشهری
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…