مواد لازم

برنج ۲ پیمانه
لوبیا سبز ۱ پیمانه
گوجه فرنگی ۴ عدد
رب ۱ ق غذا خوری
سویا ۱/۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه پلویی، دارچین، زیره به مقدار لازم

طرز تهیه لوبیا پلو با سویا

1مرحله اول: آماده سازی

ابتدا برنج را خوب بشورید و با کمی نمک خیس کنید و کنار قرار دهید. سپس  سر و ته لوبیا سبز را بزنید و به اندازه دلخواه خرد کنید. سپس گوجه فرنگی ها را نیز پوره یا رنده ریز بزنید. داخل یک تابه کمی روغن ریخته و پوره گوجه و لوبیا سبز را خوب تفت دهید تا آب اضافه گوجه کشیده و خوشرنگ شود.

2مرحله دوم: تفت دادن پیاز و سویا

سویا را داخل یک کاسه ریخته و کمی آب داغ روی آن بریزید و برای ۵ دقیقه صبر کنید تا نرم شود. سپس سویا را داخل آبکش ریخته و فشار دهید تا آب اضافه خارج شود. پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه کمی با روغن تفت دهید تا سبک شود و بعد سیر را اضافه کنید و در انتها سویا را بریزید.

3مرحله سوم: تهیه مواد میانی لوبیا پلو با سویا

ادویه ها را به همراه سویا بریزید و مواد را خوب سرخ کنید تا عطر ادویه ها بلند شود. سپس رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و رب خوشرنگ شود. مواد لوبیا و گوجه را اضافه کنید و با مواد خوب تفت دهید تا یکدست شود. مواد لوبیا پلو حاضر شده است.

4مرحله چهارم: پخت لوبیا پلو با سویا

برنج را روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید و نرم شود. سپس آبکش کنید و کف قابلمه ته دیگ دلخواه خود را قرار دهید و مقداری برنج و کمی از مواد میانی بریزید و همین طور لایه ها را تکرار کنید و در انتها روی مواد کمی دارچین و زعفران بریزید و لوبیا پلو با سویا را برای ۳۵ دقیقه دم بگذارید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه لوبیا پلو با سویا برای دو نفر بسیار ساده و خوشمزه

  1. به دلخواه می توانید به مواد هویج خرد شده نیز اضافه کنید.
  2. افزودن سیر دلخواه است و می توانید حذف کنید.
  3. می توانید در انتها کمی گل محمدی روی پلو بریزید.

منبع: پارسی دی