آشپزی

طرز تهیه لوبیا پلو شابیری با مرغ و شوید

فراشپز- لوبیا پلو بین ما ایرانی‌ها از پلو‌های پر طرفدار است و ما در طعم‌ها و شکل‌های مختلف به شما آن را در آموزش‌های قبلی یاد دادیم مانند لوبیا پلو شیرازی، لوبیا پلو بدون گوشت که از پست‌های پرطرفدار بود را یاد گرفتید امروز قرار است یک نوع دیگر از لوبیا پلو‌ها را به شما یاد دهیم که فوق العاده است و از سینه مرغ خرد شده استفاده می‌شود. امروز در فراشپز طرز تهیه لوبیا پلو شابیری را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

قابل توجه اینکه شابیر یا شاهپور یکی از روستاهای شهر کارزون واقع در استان فارس است.

مواد لازم

لوبیا سبز بخارپز شده ۱ پیمانه

برنج ۲ پیمانه

سینه مرغ ۱ عدد

پیاز ۱ عدد بزرگ

شوید خشک ۱ ق غذا خوری

زعفران به مقدار لازم

چوب دارچین ۱ عدد

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه لوبیا پلو شابیری

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید لوبیا را بخارپز کنید اگر از لوبیا سبز تازه استفاده می‌کنید می‌توانید آن را بلانچ کنید بدین صورت که داخل قابلمه آب ریخته و زمانی که بجوش آمد لوبیا را داخل آبجوش ریخته و برای ۵ دقیقه بجوشانید و بعد داخل آب سرد و یخ بریزید و آبکش کنید.

مرحله دوم: تفت دادن

سینه مرغ را بدون استخوان کنید و به صورت مکعبی خرد کنید و با کمی زعفران مخلوط و طعم دار کنید. پیاز را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید و داخل تابه به همراه روغن و زردچوبه تفت دهید تا طلایی شود و بعد مرغ خرد شده را نیز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.

مرحله سوم: تهیه مایه میانی

در ادامه باید ادویه‌های گفته شده را به همراه لوبیا بلانچ شده و شوید اضافه کنید و هم بزنید از روی حرارت بردارید. برنج را که از قبل خیس کردید روی حرارت قرار دهید.

مرحله چهارم: تهیه لوبیا پلو شابیری

کمی به برنج در حال جوش زردچوبه اضافه کنید تا خوشرنگ شود و بعد آبکش کنید و کف قابلمه ته دیگ دلخواه قرار دهید و یک لایه برنج و بعد یک لایه مواد لوبیا و در انهتا چوب دارچین را داخل برنج قرار دهید و بعد از دم کشیدن کمی روغن ریخته و سرو کنید. نوش جان

فوت و فن‌های دستور پخت لوبیا پلو شابیری

مقدار پیاز در این پلو باید زیاد باشد.

شوید را در اتن‌ها اضافه کنید تا نسوزد و تلخ نشود و به دلخواه می‌توانید بیشتر اضافه کنید.‌

می‌توانید این پلو را با گوشت چرخ کرده نیز تهیه کنید.

در انتها بجای روغن می‌توانید کره برای طعم بهتر بزنید.

منبع: پارسی دی

فراشپز

View Comments

Recent Posts

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

3 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

3 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

4 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

4 ساعت ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

5 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

6 ساعت ago