آشپزی

طرز تهیه لوبیا پلو شابیری با مرغ و شوید

فراشپز- لوبیا پلو بین ما ایرانی‌ها از پلو‌های پر طرفدار است و ما در طعم‌ها و شکل‌های مختلف به شما آن را در آموزش‌های قبلی یاد دادیم مانند لوبیا پلو شیرازی، لوبیا پلو بدون گوشت که از پست‌های پرطرفدار بود را یاد گرفتید امروز قرار است یک نوع دیگر از لوبیا پلو‌ها را به شما یاد دهیم که فوق العاده است و از سینه مرغ خرد شده استفاده می‌شود. امروز در فراشپز طرز تهیه لوبیا پلو شابیری را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

قابل توجه اینکه شابیر یا شاهپور یکی از روستاهای شهر کارزون واقع در استان فارس است.

مواد لازم

لوبیا سبز بخارپز شده ۱ پیمانه

برنج ۲ پیمانه

سینه مرغ ۱ عدد

پیاز ۱ عدد بزرگ

شوید خشک ۱ ق غذا خوری

زعفران به مقدار لازم

چوب دارچین ۱ عدد

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه لوبیا پلو شابیری

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید لوبیا را بخارپز کنید اگر از لوبیا سبز تازه استفاده می‌کنید می‌توانید آن را بلانچ کنید بدین صورت که داخل قابلمه آب ریخته و زمانی که بجوش آمد لوبیا را داخل آبجوش ریخته و برای ۵ دقیقه بجوشانید و بعد داخل آب سرد و یخ بریزید و آبکش کنید.

مرحله دوم: تفت دادن

سینه مرغ را بدون استخوان کنید و به صورت مکعبی خرد کنید و با کمی زعفران مخلوط و طعم دار کنید. پیاز را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید و داخل تابه به همراه روغن و زردچوبه تفت دهید تا طلایی شود و بعد مرغ خرد شده را نیز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.

مرحله سوم: تهیه مایه میانی

در ادامه باید ادویه‌های گفته شده را به همراه لوبیا بلانچ شده و شوید اضافه کنید و هم بزنید از روی حرارت بردارید. برنج را که از قبل خیس کردید روی حرارت قرار دهید.

مرحله چهارم: تهیه لوبیا پلو شابیری

کمی به برنج در حال جوش زردچوبه اضافه کنید تا خوشرنگ شود و بعد آبکش کنید و کف قابلمه ته دیگ دلخواه قرار دهید و یک لایه برنج و بعد یک لایه مواد لوبیا و در انهتا چوب دارچین را داخل برنج قرار دهید و بعد از دم کشیدن کمی روغن ریخته و سرو کنید. نوش جان

فوت و فن‌های دستور پخت لوبیا پلو شابیری

مقدار پیاز در این پلو باید زیاد باشد.

شوید را در اتن‌ها اضافه کنید تا نسوزد و تلخ نشود و به دلخواه می‌توانید بیشتر اضافه کنید.‌

می‌توانید این پلو را با گوشت چرخ کرده نیز تهیه کنید.

در انتها بجای روغن می‌توانید کره برای طعم بهتر بزنید.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

دستور پخت کلم پلو قرمز؛ یک طعم به یادماندنی

فراشپز- کلم پلو با کلم قرمز یا همان کلم بنفش یکی از پلو‌های بسیار ساده…

9 دقیقه ago

طرز پخت تاجین گوشت مراکشی

فراشپز- تاجین ظرفی لعابی مقاوم به حرارت است که دارای تابه مسطح و درب قیفی…

38 دقیقه ago

گراتن سبزیجات؛ یک خوراک ایده‌آل زمستانی

فراشپز- یکی از خوراک‌های ایده‌آلی که در زمستان می‌توانید درست کنید، گراتن سبزیجات است. دست‌تان…

1 ساعت ago

طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات رژیمی

فراشپز- خوراک مرغ و سبزیجات؛ یک غذای بسیار عالی و سریع که می‌توانید به عنوان…

2 ساعت ago

دستور پخت سس پیله، یک غذای خوشمزه گیلانی!

فراشپز- سس پیله یکی از انواع غذا‌های خوشمزه و لذیذ گیلانی است که طعمی فوق…

2 ساعت ago

دستور پخت حلوای عربی با شیر خشک

فراشپز- حلوا یک دسر خوشمزه محسوب می‌شود که طعم‌های متفاوتی از آن را در دنیای…

3 ساعت ago