فراشپز- لوبیا پلو بین ما ایرانیها از پلوهای پر طرفدار است و ما در طعمها و شکلهای مختلف به شما آن را در آموزشهای قبلی یاد دادیم مانند لوبیا پلو شیرازی، لوبیا پلو بدون گوشت که از پستهای پرطرفدار بود را یاد گرفتید امروز قرار است یک نوع دیگر از لوبیا پلوها را به شما یاد دهیم که فوق العاده است و از سینه مرغ خرد شده استفاده میشود. امروز در فراشپز طرز تهیه لوبیا پلو شابیری را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
قابل توجه اینکه شابیر یا شاهپور یکی از روستاهای شهر کارزون واقع در استان فارس است.
لوبیا سبز بخارپز شده ۱ پیمانه
برنج ۲ پیمانه
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد بزرگ
شوید خشک ۱ ق غذا خوری
زعفران به مقدار لازم
چوب دارچین ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
ابتدا باید لوبیا را بخارپز کنید اگر از لوبیا سبز تازه استفاده میکنید میتوانید آن را بلانچ کنید بدین صورت که داخل قابلمه آب ریخته و زمانی که بجوش آمد لوبیا را داخل آبجوش ریخته و برای ۵ دقیقه بجوشانید و بعد داخل آب سرد و یخ بریزید و آبکش کنید.
سینه مرغ را بدون استخوان کنید و به صورت مکعبی خرد کنید و با کمی زعفران مخلوط و طعم دار کنید. پیاز را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید و داخل تابه به همراه روغن و زردچوبه تفت دهید تا طلایی شود و بعد مرغ خرد شده را نیز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.
در ادامه باید ادویههای گفته شده را به همراه لوبیا بلانچ شده و شوید اضافه کنید و هم بزنید از روی حرارت بردارید. برنج را که از قبل خیس کردید روی حرارت قرار دهید.
کمی به برنج در حال جوش زردچوبه اضافه کنید تا خوشرنگ شود و بعد آبکش کنید و کف قابلمه ته دیگ دلخواه قرار دهید و یک لایه برنج و بعد یک لایه مواد لوبیا و در انهتا چوب دارچین را داخل برنج قرار دهید و بعد از دم کشیدن کمی روغن ریخته و سرو کنید. نوش جان
مقدار پیاز در این پلو باید زیاد باشد.
شوید را در اتنها اضافه کنید تا نسوزد و تلخ نشود و به دلخواه میتوانید بیشتر اضافه کنید.
میتوانید این پلو را با گوشت چرخ کرده نیز تهیه کنید.
در انتها بجای روغن میتوانید کره برای طعم بهتر بزنید.
منبع: پارسی دی
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…
View Comments
پس شیوید ش چی شد
عالی بود ممنونم