فراشپز- با یک دستور ساده میتوانیم در خانه ماست درست کنیم و از طعم آن لذت ببریم.
شیر: ۴ لیوان
ماست: ۴ قاشق غذاخوری
۱. شیر را بجوشانید (پس از به جوش آمدن شیر حرارت را کم کنید و ۱۵ دقیقه بگذارید شیر به آرامی بجوشد و آب اضافیاش تبخیر شود). شیر را داخل ظرفی که برای ماست در نظر گرفتهاید بریزید و اجازه دهید شیر کمی خنک شود (در زمان اضافه کردن ماست، شیر باید به اندازهای گرم باشد که انگشتتان گرما را حس کند اما نسوزد).
۲. مقداری از شیر را داخل کاسهای بریزید و با ماست مخلوط کنید؛ سپس آن را به بقیه شیر اضافه کنید و با قاشق به آرامی هم بزنید تا خوب ترکیب شود (این روش برای حل شدن بهتر ماست است).
۳. در ظرف را ببندید و ظرف ماست را با حوله گرمی خوب پوشش دهید و در جای گرمی بگذارید. بسته به گرمای محیط ۵ تا ۸ ساعت زمان برای بستن ماست لازم است؛ پس از اینکه ماست بسته شد ظرف را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
– اگر ماست آب انداخت و تکه تکه شد یعنی شیر زیاد داغ بوده یا ماست خیلی سرد بوده یا مایه ماست کمتر از مقدار لازم بوده است.
– هرچه چربی شیر بیشتر باشد ماست خانگی شما سفتتری خواهید داشت.
– برای تهیه ماست شیرین مخصوص دسر و … میتوانید همزمان با اضافه کردن ماست به شیر، مقداری شکر نیز به شیر اضافه کنید.
منبع: ایرنا
فراشپز- اگر هم عاشق ماکارونی باشید هم از چشیدن پنیر پیتزا لذت میبرید، قطعا نمیتوانید…
فراشپز- اگر از علاقهمندان فرهنگ و رسوم غذایی کره جنوبی باشید و به دیدن سریالهای…
فراشپز- “چاتال” لقمههای محلی برای عصرانه هستند. طرز تهیه این نان شیرینی را در فراشپز…
فراشپز- دههها است که کم کردن مصرف نمک، بخشی از راهنمای تغذیهای در سطح بینالمللی…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز آلمانی با ۱/۲ فنجان آرد، ۱/۲ قاشق چایخوری مخمر،…
فراشپز- با ترکیب مواد غذایی مختلف میتوانید به جای برگرهای تکراری، برگرهایی با طعم متفاوت…