طرز تهیه ماست خانگی؛ ساده و خوش‌طعم

با یک دستور ساده می‌توانیم در خانه ماست درست کنیم و از طعم آن لذت ببریم.

مواد لازم:

شیر: ۴ لیوان
ماست: ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. شیر را بجوشانید (پس از به جوش آمدن شیر حرارت را کم کنید و ۱۵ دقیقه بگذارید شیر به آرامی بجوشد و آب اضافی‌اش تبخیر شود). شیر را داخل ظرفی که برای ماست در نظر گرفته‌اید بریزید و اجازه دهید شیر کمی خنک شود (در زمان اضافه کردن ماست، شیر باید به اندازه‌ای گرم باشد که انگشت‌تان گرما را حس کند اما نسوزد).

۲. مقداری از شیر را داخل کاسه‌ای بریزید و با ماست مخلوط کنید؛ سپس آن را به بقیه شیر اضافه کنید و با قاشق به آرامی هم بزنید تا خوب ترکیب شود (این روش برای حل شدن بهتر ماست است).

۳. در ظرف را ببندید و ظرف ماست را با حوله گرمی خوب پوشش دهید و در جای گرمی بگذارید. بسته به گرمای محیط ۵ تا ۸ ساعت زمان برای بستن ماست لازم است؛ پس از اینکه ماست بسته شد ظرف را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

فوت و فن‌ها:

– اگر ماست آب انداخت و تکه تکه شد یعنی شیر زیاد داغ بوده یا ماست خیلی سرد بوده یا مایه ماست کمتر از مقدار لازم بوده است.

– هرچه چربی شیر بیشتر باشد ماست خانگی شما سفت‌تری خواهید داشت.

– برای تهیه ماست شیرین مخصوص دسر و … می‌توانید همزمان با اضافه کردن ماست به شیر، مقداری شکر نیز به شیر اضافه کنید.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه یتیمک بادمجان به روش شیرازی و بوشهری

فراشپز- اگر اهل جنوب کشور هستید، این غذا را حتما خورده‌اید. یتیمی، یتیمک و یتیمچه،…

1 روز ago

طرز تهیه هزاری، غذای محلی بندرعباس

فراشپز- هزاری از غذاهای لذیذ و پرطرفدار مردم بندرعباس محسوب می‌شود که آن را با…

2 روز ago

غذای محبوب پاندای کونگ فوکار؛ طرز تهیه کوفته برنجی ژاپنی (اونیگیری)

فراشپز- اونیگیری یا اموسوبی، نوعی توپک برنجی یا کوفته برنجی ژاپنی است که به شکل‌های…

2 روز ago

خورش کدو حلوایی را با این دستور متفاوت درست کنید

فراشپز- خورش کدو حلوایی یکی از انواع خورشت‌های خوشمزه و خوشرنگ پاییزی است که از…

2 روز ago

قرمه بادمجون؛ یک خوراک خوشمزه برای عاشقان بادمجان!

فراشپز- قرمه بادمجان نوعی خوراک بسیار خوشمزه و آسان است که از ترکیب بادمجان با…

2 روز ago

طرز تهیه قره‌ماش شورباسی؛ غذای خوشمزه و اصیل ارومیه

فراشپز- قره‌ماش شورباسی نوعی خوارک خوشمزه و مقوی ترکی است که از ترکیب قره‌ماش با…

2 روز ago