فراشپز- ماش پلو یک غذای بدون گوشت بسیار مقوی و خوشمزه است که طرز تهیه آسانی دارد و در مدت زمان کوتاهی آماده می شوند.
یکی از گزینه های پیشنهادی به سوال ناهار چی بپزم که گوشت و مرغ نخواد و یا غذا بدون گوشت و مرغ برای شام، ماش پلو خوشمزه ای است که در این بخش از آموزش آشپزی نمناک طرز تهیه اش را آورده ایم. این غذا یکی از غذاهای ساده و فوری است که میتوان با ماش تهیه کرد.
ماش یک پیمانه
برنج 2 پیمانه
هویج 2عدد
پیاز 2 عدد
دارچین زیره نمک و فلفل زردچوبه به میزان لازم
ابتدا ماش را که از یک ساعت پیش خیس کردهایم داخل آب میپزیم.
در این فاصله پیازهای خرد شده را داخل ماهیتابه سرخ میکنیم و پس از سرخ شدن پیازها، کمی زردچوبه اضافه و پیاز را از ماهیتانه جمع میکنیم.
داخل همان ماهیتابه و با باقیمانده روغنی که پیاز را با آن سرخ کرده بودیم پیازهای رنده شده یا خلالی شده را تفت میدهیم تا به خوبی سرخ شود.
بعد از سرخ شدن کامل هویج پیاز سرخ شده را به آن اضافه و با باقی ادویهها تفت میدهیم.
ماشها که نیم پز شد آبکش و به برنج در حال جوش اضافه میکنیم. ماش ها را نیم پز برمیداریم به این دلیل که نمیخوایم شکل ظاهری آن تغییر کند و داخل آب برنج هم کمی پخته تر خواهد شد.
کمی زردچوبه میریزیم تا ترکیب ماش و برنج رنگ زیباتری بگیرد.
وقتی برنج آماده آبکش کردن شد آن را آبکش میکنیم.
بعد از چیدن سیب زمینیها یا هر ته دیگه دیگری که مد نظر دارید، کف ظرف یک لایه از ترکیب برنج و ماش را داخل قابلمه میریزیم و با کفگیر فشرده میکنیم.
حالا یک لایه از ترکیب پیاز و هویج و ادویهها و مجدد ترکیب برنج و ماش، تمام مواد را به این شکل داخل قابلمه میریزیم و اجازه میدهیم تا ماش پلو دم بکشد.
بعد از دم کشیدن غذا و قبل از سرو آن داخل ظرف مورد نظر، مواد داخل قابلمه را به خوبی با هم ترکیب کرده و سرو کنید. نوش جان.
منبع: نمناک
فراشپز- کیک کوکی شکلاتی نوعی کیک بسیار خوشمزه و مجلسی است که با خمیر کوکی…
فراشپز- موساکا نوعی غذای مشهور بینالمللی است که از ترکیب بادمجان، سیب زمینی، گوشت یا…
فراشپز- برای آمادهسازی املت کنگر، ابتدا کنگر تازه را تمیز کنید، پس از شستن آن…
فراشپز- برای آماده سازی کیک گوجه سبز، ابتدا تخممرغها را با شکر حسابی هم بزنید…
فراشپز- تارت ماست یکی از دسرهای خوشمزه و سالمی است که میتواند به عنوان یک…
فراشپز- سالاد تبوله یکی از معروفترین و پرطرفدارترین سالادهای خاورمیانهای است که اصالت آن به…