فراشپز_ املت از دیرباز به عنوان صبحانه و گاهی شام مورد توجه همه دنیا بوده است. املتها بسته به نوع موادی که داخل آن استفاده میشود، متفاوت است. یکی از این املت ها، املت سبزیجات است که با ترکیب سبزیجات مختلف با تخم مرغ به دست میآید. دستوری که ارائه شده است یکی از انواع این املت هاست، اما به صورت مافین طبخ میشود. ین غذا به عنوان فینگر فود نیز قابل استفاده است و میتوان در جشنها و به عنوان عصرانه شیک و مجلسی آن را تهیه و سرو نمود. همچنین با وجود سبزیجات و تخم مرغی که در آن است، یک صبحانه بسیار مقوی به حساب میآید.
فلفل دلمهای ۱ پیمانه
پیاز قرمز ۱ پیمانه
اسفناج تازه ۲ پیمانه
نخود فرنگی ۱ پیمانه
سیر ۲ حبه
تخم مرغ ۷ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
برای تهیه مافین املتی خوشزمه و مخصوص ابتدای کار فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن میکنیم تا به خوبی گرم شود و زمان آماده شدن مایه املت معطل نشویم. پیاز و فلفل دلمهای و قارچ را ریز خرد میکنیم و کنار میگذاریم.
در این مرحله نخود فرنگیها را شسته و با کمی آب داخل قابلمه کوچکی میریزیم و میپزیم. میتوان از کنسرو نخود فرنگی نیز استفاده کرد. قالب مافین یا کاپ کیک را با کمی روغن چرب میکنیم. ماهی تابه متوسطی برداشته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم.
کمی رغن میریزیم و پیازها را درون آن تفت میدهیم تا سبک و طلایی شود سپس اسفناج و فلفل دلمهای را اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه تفت میدهیم تا نرم شود. قارچها را به آن اضافه کرده و حدود ۳ دقیقه دیگر تفت میدهیم.
نخود فرنگیهای پخته را درون آبکش میریزیم و میگذاریم آب آن کامل خارج شود. سپس به تابه اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. در آخرسیر رنده شده و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خیلی کم حدود ۳۰ ثانیه تفت میدهیم.
سپس از روی حرارت بر میداریم و کنار میگذاریم تا کاملا از داغی بیفتد و تقریبا با دمای محیط یکسان شود. در ادامه داخل یک کاسه بزرگ تخم مرغها را میشکنیم و با همزن دستی کمی هم میزنیم تا از لختگی خارج شود.
سپس سبزیجات تفت داده شده و خنک شده را به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا یک دست شود. به آرامی درون قالب مافین چرب شده میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا زمانی که تخم مرغها ببندد میپزیم.
در این مرحله قالبها را از فر خارج کرده و به آرامی مافینها را از قالب در میآوریم و در ظرف مناسب سرو میکنیم. در صورت تمایل کنار این املت میتوان از گشنیز و جعفری تازه خرد شده برای تزیین استفاده نمود.
منبع: چی شی
فراشپز- نشا نوعی دسر مانند ماقوت است که اغلب در مناطق جنوبی کشور، به ویژه…
فراشپز- دسر ماست پخته شده یکی از انواع دسرهای هندی است که از ترکیب ماست…
فراشپز- کره سیب خانگی نوعی دسر است که به دلیل ظاهر کرهای شکل آن با…
فراشپز- اینبار قصد داریم طرز تهیه “پای پوره سیب زمینی” با مایکروفر را به شما…
فراشپز- دیپها در واقع یک نوع پیش غذا هستند و با سسهای متفاوت هستند، زیرا…
فراشپز- خاگینه مغزدار یکی از انواع شیرینیهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبات…