فراشپز- اگر پوره سیب زمینی دوست ندارید میتوانید به روشهای مختلفی آنها را به قدری خوشمزه کنید که از طعم دلچسب آن هیچ وقت سیر نشوید. البته غذاهایی که با پوره سیب زمینی درست میشوند بهتر است داغ سرو شوند. یکی از غذاهایی که میتوانید با پوره سیب زمینی درست کنید مافین سیب زمینی پنیری است که در ادامه دستور تهیه ساده و سریع آن را آوردهایم. برای جلوگیری از اصراف این غذا را میتوانید با سیب زمینیهایی که از وعده نهار ماندهاند درست کنید.
پوره سیب زمینی ۵۰۰ گرم
پنیر چدار رنده شده ۱۰۰ گرم
تخم مرغ بزرگ ۳ عدد
* پیازچه ۵ گرم
جوز هندی به اندازه سر انگشت
کره ۱ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری یا پودر نان ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
* به جای پیازچه میتوانید از تره، شوید یا جعفری هم استفاده کنید.
ابتدا فر را روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و یک عدد سینی فر در طبقه میانی قرار دهید.
یک عدد قالب مافین را برداشته و داخل هر کدام از کاپها کره بزنید سپس روی آن کمی پودر نان یا پودر سوخاری بپاشید. قالب را تکان دهید تا پودر نان تمام قسمتهای آن را بپوشاند. پودرهای اضافه را بیرون بریزید.
پنیر را رنده کنید. پیازچهها را بشوئید خشک کنید و خرد کنید.
پوره سیب زمینی را داخل ظرف بزرگی بریزید. تخم مرغ ها، پیازچه، جوز هندی و ۷۵ گرم پنیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
سپس با استفاده از قاشق دو سوم کاپها را پر کنید و روی آنها پنیر بریزید.
مواد آماده شده را داخل قالبها بریزید و روی آنها پنیر بریزید.
۲۰ الی ۲۵ دقیقه قالب را در فر قرار دهید تا پف کند و طلایی مایل به قهوهای رنگ شود.
بعد از پختن اجازه دهید کمی سرد شود سپس با استفاده از چاقو سیب زمینیها را از قالب جدا کنید.
وقتی پخت و سرد شد با چاقو سیب زمینیها را از قالب جدا کنید.
کاپ سیب زمینی غذای بسیار ساده و خوشمزهای است و حتی سرد آن میتواند صبحانهای دلچسب باشد.
منبع: بیتوته
فراشپز- خوراک لوبیا چیتی با برنج یک دستور غذای فوری و خوشمزه است که علیرغم…
فراشپز- خوراک کدو با گوشت چرخ کرده یکی از غذاهای محبوب و خوشمزهای است که…
فراشپز- کیک ووپی یکی از کیک های بسیار معروف و محبوب می باشد و تاریخ…
فراشپز- بیف استراگانف یکی از غذاهای کلاسیک و محبوب بینالمللی است که در نسخههای مختلفی…
فراشپز- تهچین گرمساری پای ثابت سفره گرمساریهاست، این غذا از گذشته تا امروز در مراسم…
فراشپز- “یتیمچه” از جمله غذاهای به قول معروف دم دستی و آسان می باشد که…