فراشپز- ماقوت یک دسر مشابه ژله است که با پودر نشاسته ذرت و ژلاتین سفت میشود. ماقوت یک دسر قدیمی و پرطرفدار است. در این دستور، طرز تهیه ماقوت بستنی بیان شده است که در آن از بستنی و خامه و شیر استفاده شده است.
این دسر بسیار خوشمزه است و با وجود زعفران مقوی است. این دسر را میتوان با خامه فرم گرفته یا پودر پسته تزیین نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماقوت بستنی در ادامه با سایتما همراه باشید.
شیر ۳ لیوان
نشاسته ذرت ۳ قاشق سر پر
ژلاتین ۳ قاشق پر
گلاب ۳ چهارم لیوان
شکر سه چهارم لیوان
زعفران مقداری
وانیل به دلخواه
بستنی ۱۵۰ گرم
خامه ۳ قاشق غذا خوری
برای تهیه ماقوت خوشمزه و مخصوص با طعم بستنی در ابتدای کار، ژلاتین را با مقداری آب سرد مخلوط میکنیم و روی حرارت کتری بن ماری میکنیم تا حل شود. آن را کنار میگذاریم. داخل یک ظرف خامه و بستنی را با هم مخلوط میکنیم.
سپس روی بخار کتری یا سماور قرار میدهیم تا به روش بن ماری کاملا رقیق و آبکی شود. در یک ظرف جدا گانه، کمی شیر و نشاسته را با هم مخلوط میکنیم؛ و خوب بهم میزنیم تا نشاسته حل شود و یکدست شود.
سپس مابقی شیر و شکر را به آن اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم. وقتی شکر کامل حل شد، گلاب و ژلاتین حل شده و بستنی و خامه رقیق شده را به آن اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم.
انقدر هم میزنیم تا مواد کمی غلیظ شود. سپس مقداری زعفران را اضافه کرده تا به رنگ دلخواه برسد. غلظت آن کمی کمتر از فرنی شد آن را خاموش کرده و در ظرف مورد نظر میریزیم و چند ساعت درون یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد.
منبع: چی شی
فراشپز- مواد لازم برای تهیه لاهما جون ترکى: ارد 1 لیوان. آب 1/4 لیوان. روغن…
فراشپز- ریواس یکی از گیاهان بهاری است که در کوهستانها رشد میکند و طعم ترشی…
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…