آشپزی

طرز تهیه مجی خورش، خورشت محلی شمالی

فراشپز- مجی خورش یا خورش عدس شمالی یکی از غذا‌های محلی و سنتی شمال می‌باشد که با عدس، رب انار، گردو و تخم مرغ تهیه میشود و طرفداران زیادی هم دارد.

با موضوع «طرز تهیه مجی خورش – خورشت محلی شمالی» همراه شما هستیم.

مجی خورش یا خورش عدس شمالی یکی از غذاهای محلی و سنتی شمال می‌باشد که با عدس، رب انار، گردو و تخم مرغ تهیه میشود و طرفداران زیادی هم دارد.

اگر شما هم علاقه مندید این غذای بسیار خوشمزه و ساده رو درست کنید دعوت می‌کنم در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه مجی خورش

عدس ۱ لیوان
سیب زمینی ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
پودر گردو نصف لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
آب به میزان لازم
ادویه ها شامل نمک ،فلفل،زردچوبه ، دارچین به مقدار لازم
این مقدار مواد برای ۲_۳ نفر کافی است.

رسپی خورشت عدس شمالی

مرحله اول:

برای درست کردن مجی خورش ابتدا عدس رو از چند ساعت قبل در آب ولرم خوب می‌شوییم و خیس می‌کنیم تا هم نفخش گرفته بشه و هم موقع پخت زودتر بپزه. سیب زمینی رو هم پوست گرفته و به صورت نگینی درشت خرد میکنیم. یک عدد پیاز رو هم به صورت خلالی بزرگ خرد می‌کنیم.

مرحله دوم:

داخل قابلمه‌ای عدس خیس خورده، سیب زمینی و پیاز خرد شده رو اضافه می‌کنیم و مقداری آب میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا عدس و سیب زمینی پیاز کاملاً بپزند و آبش کشیده بشه.

مرحله سوم:

بعد از اینکه کاملاً پختند با گوشت کوب دستی یا برقی خوب پوره میکنیم. یک عدد پیاز رو به صورت نگینی ریز خرد میکنیم و داخل تابه‌ای می‌ریزیم. مقدار روغن اضافه میکنیم و پیاز رو تفت میدیم تا سبک و طلایی بشه.

حالا مقداری بهش زردچوبه اضافه میکنیم و دوباره تفت میدیم. در این زمان مواد پوره شده رو بهش اضافه میکنیم.

حالا رب انار و پودر گردو و ادویه‌ها شامل نمک و فلفل سیاه و دارچین رو اضافه میکنیم و همگی با هم خوب مخلوط می‌کنیم. یک فنجان آب اضافه می‌کنیم و در قابلمه رو میزاریم واجازه میدیم کمی دیگه باهم بجوشند و مزه‌ها به خرد هم بره و آبش کشیده بشه.

در آخر دو عدد تخم مرغ رو میشکنیم در قابلمه رو میذاریم و اجازه میدیم که با حرارت ملایم تخم‌مرغ‌ها کاملاً ببندند.

حالا دیگه مجی خورش خوشمزه ما آماده است.

میتونید در ظرف مورد نظر بریزید رو سرو کنید.

زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه

زمان پخت: کمتر از ۱ ساعت

مجی خورش رو می‌تونید به تنهایی با نان و یا در کنار برنج سرو کنید.

امیدوارم این غذای خوشمزه‌ی شمالی رو درست کنید و در کنار خانواده و عزیزان از خوردنش کلی لذت ببرید.

منبع: مدیر منتور

فراشپز

Recent Posts

«نوتلا» را با روش‌های ساده رژیمی درست کن

فراشپز- نوتلا یکی از محبوب‌ترین کرم‌های شکلاتی در جهان است که بسیاری از ما عاشق…

1 ساعت ago

طرز تهیه رئیس بادام زمینی، شیرینی آمریکایی ساده و خوشمزه

فراشپز-رئیس بادام زمینی؛ یکی از تنقلات بسیار خوشمزه در آمریکا می باشد این فنجان ها…

2 ساعت ago

طرز تهیه ذرت پلو؛ طعم لذیذ و عطر بی‌نظیر

فراشپز- ذرت پلو یکی از غذا‌های خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این…

3 ساعت ago

طرز تهیه سوپ پیاز ضد حساسیت

فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…

5 ساعت ago

غذاهای ساده‌ای که در کمتر از ۲۰ دقیقه آماده می‌شوند

فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمی‌گذارد. بسیاری از افراد، به‌ویژه…

6 ساعت ago

طرز تهیه بستنی جلاتو با چند روش

فراشپز- بستنی جلاتو یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین دسر‌ها در سراسر جهان به ویژه در…

2 روز ago