فراشپز- اگر غذاهای تند را دوست داشته باشید و از هیچ فلفلی برای پخت غذاهایتان نگذرید، باید محمره را هم دوست داشته باشید.
اگر غذاهای تند را دوست داشته باشید و از هیچ فلفلی برای پخت غذاهایتان نگذرید، باید محمره را هم دوست داشته باشید. یک غذای عربی که بخش زیادی از آن را فلفل تشکیل میدهد و میتواند به عنوان یک میانوعده جذاب درست شود.
فلفل قرمز کباب شده: ۶ عدد
سیر: ۳ حبه
رب فلفل: ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری
پاپریکای شیرین یا تند: ۱ قاشق مرباخوری
گردوی خرد شده: ۲ لیوان
۴ برش مغز نان تست
روغن زیتون: نصف فنجان کوچک
رب انار: ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
پوست فلفلهای کبابی را بگیرید و داخل خردکن بریزید و کنار بگذارید. مغز نان و گردو را نیز داخل خرد کن بریزید. سیر را رنده کنید. در انتها تمام مواد را با هم به خوبی مخلوط کرده و به هر روشی که دوست دارید میل کنید.
منبع: ایرنا
فراشپز- اگر شما هم نمیتوانید شبها بهراحتی بخوابید نیازی نیست به قرصهای خوابآور پناه ببرید…
فراشپز- بی حالی، قند خون و کم آبی بدن تا حدودی تأثیرات متناقض قهوه بر…
فراشپز- کبه سیب زمینی یکی از انواع کبهها میباشد که برای کشور لبنان و عراق…
فراشپز- کوکو نخود فرنگی یکی دیگر از انواع کوکو میباشد که به روشهای متفاوتی تهیه…
فراشپز- آغوز مسما یه غذای درست شده با گوشت اردک و مخصوص استانهای شمال کشور…
فراشپز- زیر برنجی یا چلو گوشت لری یکی از سنتیترین و معروفترین غذاهای لری است،…