Categories: آشپزیمربا

طرز تهیه مربای انجیرسیاه خانگی لذیذ

مربای انجیر در سرتاسر دنیا از جمله محبوب ترین و پرفروش ترین مرباها است که در کنار غذای اصلی هم گاهی به عنوان طعم دهنده و تزئین غذا استفاده می شود.

از انجیر سیاه به عنوان درمان کاربردی برای آرتروز نام برده می شود که ما نیز در بخش آشپزی نمناک سعی کرده ایم با این میوه لذیذ اقدام به پخت مربا کنیم که با همراهی ما در ادامه این دستور تهیه را می توانید مشاهده نمایید :

مواد لازم مقدار مورد نیاز

انجیر سیاه نیم کیلو
شکر 400 تا 500 گرم
آب 2 پیمانه
دانه هل 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه مربای انجیر سیاه :

ابتدا باید انجیرها را تمیز بشویید و بعد از خشک شدن با خلال دندان 2 سوراخ روی آن ایجاد کنید ، طوری که خلال از دو طرف انجیر بیرون بزند.

تا با همین سوراخ های کوچک شکرها کاملا جذب انجیرها شوند.

اگر بخواهید مربای انجیر تان مجلسی تر شود و زیر دندان حالت سفتی آن را حس کنید باید انجیرها را به همراه شکر و 2 پیمانه آب داخل ظرفی بریزید و به مدت یک روز داخل یخچال قرار دهید.

ولی اگر بخواهید مربای انجیر نان نرم و زود درست شود ، باید ابتدا انجیر ها را داخل قابلمه ای بریزید و بعد شکر را روی آن پخش کنید.

قابلمه را روی حرارت بالا قرار دهید و 2 پیمانه آب را به همراه دانه های هل به آن اضافه کنید و بگذارید تا مربا به جوش بیاید.

بعد از جوش آمدن ، باید حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا مربا به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت بپزد.

برای اطمینان از قوام مربا، مقداری از شیره مربا را در بین دو انگشت خود قرار دهید و بعد به آرامی انگشتانتان را از هم باز کنید تا شیره به صورت یک نخ دراز کشیده شود و پاره نشود.

در این صورت غلظت شهد مربای شما کافیست.برای اینکه مربا کپک نزند یک لیمو را از وسط برش دهید و تخم های آن را در بیاورید و از اول پخت مربا داخل قابلمه قرار دهید و یا دراخر پخت مربا از مقداری جوهر لیمو استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد مربای انجیر سیاه

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 55دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه و ترفندهای پخت تاس کباب با مرغ

فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…

5 ساعت ago

انواع گوجه فرنگی و کاربرد آن در آشپزی

فراشپز- طعم گوجه فرنگی را نمی‌توان در غذا‌ها نادیده گرفت. طعم آن به غذا‌ها مزه‌ای…

5 ساعت ago

خواص خرمالو؛ از بهبود سیستم گوارش تا تنظیم قند خون!

فراشپز- خرمالو را می‌توان به‌صورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر…

6 ساعت ago

طرز تهیه سیب زمینی کریسپی پارمسانی با یک سس جذاب!

فراشپز- سیب زمینی کریسپی پارمسانی نوع روش ویژه برای پخت سیب زمینی کریسپی است که…

6 ساعت ago

سالاد کلم بروکلی را با این روش و یک سس ویژه درست کنید!

فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…

6 ساعت ago

طرز تهیه همبرگر گیاهی؛ یک ساندویچ سالم و خوشمزه

فراشپز- همبرگر گیاهی نوعی همبرگر سالم و بسیار خوشمزه است که به جای گوشت با…

6 ساعت ago