تا فصل انجیر تمام نشده باید دست به کار شوید و هم میوهاش را حداقل یک بار در روز بخورید هم مربا و مارمالادش را درست کنید تا حداقل تا چند ماه دیگر بتوانید از آن استفاده کنید. میوهای پر از خواص که نباید از آن غافل شد.
انجیر سیاه هم مثل انجیر زرد خواص بسیاری دارد که میتوان از میوه و فرآوردههای آن بیشترین استفاده را برد. علاوه بر این انجیر سیاه به دلیل پوست ضخیمتری که دارد به حرارت مقاومتر است و مربای آن قطعا میتواند تجربه لذیذ و شیرینی باشد.
انجیر سیاه ریز: ۱ کیلوگرم
شکر: ۷۵۰ گرم
هل: ۴ تا ۵ عدد
آبلیمو تازه: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
۱. انجیرها را پس از شستوشو و خشکشدن در یک قابلمه بچینید و لایه لایه روی آن شکر بپاشید.
۲. قابلمه را در یخچال بگذارید تا آب بیندازد.
۳. سپس به همراه هل روی شعله متوسط بگذارید تا بپزد.
۴. مایع باید کاملا غلیظ و ظاهر انجیرها شیشهای و براق شود.
۵. چند دقیقه مانده به پایان پخت آبلیمو را اضافه کنید و بعد از ۳ دقیقه شعله گاز را خاموش کنید.
۶. اجازه دهید مربا کاملا سرد شود سپس آن را در شیشههای کاملا خشک و بدون بو بریزید.
منبع: ایرنا
فراشپز- چیز کیک شکلات دبی یکی از خوشمزهترین چیز کیکها است که این روزها طرافداران…
فراشپز- پلو شوید با مرغ نوعی قاطی پلو است که از ترکیب برنج با مرغ،…
فراشپز- عدس پلو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که از ترکیب پلو با عدس…
فراشپز- حلوا کدو حلوایی یکی از انواع خوشمزه حلواهای ایرانی است که از ترکیب کدو…
فراشپز- حتما با خواص کلم آشنا هستید. سبزی سرشار از ویتامین C، بتاکاروتن و آهن…
فراشپز- حلوا ارده رژیمی نوعی روش درست کردن حلوا ارده بدون استفاده از شکر است…
View Comments
سلام پس وانیل چکار کنیم اون بزاریم نگاه کنیم ومربا روبخوریم یا اون بخورمیکنیم بع سلامتی اینکه مربا درست کردیم بااسفند دودش کنیم چشم نخوریم