تا فصل انجیر تمام نشده باید دست به کار شوید و هم میوهاش را حداقل یک بار در روز بخورید هم مربا و مارمالادش را درست کنید تا حداقل تا چند ماه دیگر بتوانید از آن استفاده کنید. میوهای پر از خواص که نباید از آن غافل شد.
انجیر سیاه هم مثل انجیر زرد خواص بسیاری دارد که میتوان از میوه و فرآوردههای آن بیشترین استفاده را برد. علاوه بر این انجیر سیاه به دلیل پوست ضخیمتری که دارد به حرارت مقاومتر است و مربای آن قطعا میتواند تجربه لذیذ و شیرینی باشد.
انجیر سیاه ریز: ۱ کیلوگرم
شکر: ۷۵۰ گرم
هل: ۴ تا ۵ عدد
آبلیمو تازه: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
۱. انجیرها را پس از شستوشو و خشکشدن در یک قابلمه بچینید و لایه لایه روی آن شکر بپاشید.
۲. قابلمه را در یخچال بگذارید تا آب بیندازد.
۳. سپس به همراه هل روی شعله متوسط بگذارید تا بپزد.
۴. مایع باید کاملا غلیظ و ظاهر انجیرها شیشهای و براق شود.
۵. چند دقیقه مانده به پایان پخت آبلیمو را اضافه کنید و بعد از ۳ دقیقه شعله گاز را خاموش کنید.
۶. اجازه دهید مربا کاملا سرد شود سپس آن را در شیشههای کاملا خشک و بدون بو بریزید.
منبع: ایرنا
فراشپز- پاستای گل کلم یکی از انواع پاستاها میباشد که بسیار خوشمزه و ساده است…
فراشپز- نان خانگی پر شده با شکلات، درست مانند این است که محبوبترین نانوایی خود…
فراشپز- سیبزمینی کوبیده، یکی از محبوبترین غذاهای فرنگی است که با طعم نرم و کرهای…
فراشپز- جامبو شلز؛ یکی از غذاهای فوق العاده خوشمزه و ساده است که بدون مرغ…
فراشپز- هیچ کس این روش را نمیشناسد. همه میپرسند چگونه آن را درست میکنم. با…
فراشپز- امروزه مردم از رژیم غذایی غنی از مواد مغذی و روشهای پخت سالم پیروی…
View Comments
سلام پس وانیل چکار کنیم اون بزاریم نگاه کنیم ومربا روبخوریم یا اون بخورمیکنیم بع سلامتی اینکه مربا درست کردیم بااسفند دودش کنیم چشم نخوریم