Categories: آشپزیمربا

طرز تهیه مربای انجیر

برای تهیه “مربای انجیر” در خانه با دستور تهیه این مربای خوشمزه همراه ما باشید.

مربای انجیر سبز از مربای های لذیذ و خوشمزه ای می باشد که طرفداران زیادی دارد. این مربا بسیار لذیذ و مقوی می باشد.جذابیت ویژه ای که مربای انجیر دارد این است که در زمان پخت، انجیرها از شهد مربا پر میشوند و طعم فوق‌العاده ای به انجیر می دهد.

مواد لازم برای طرز تهیه مربای انجیر

انجیر سبز 1 کیلو
شکر 280 گرم
هل 2 عدد
چوب دارچین به اندازه یک انگشت
عصاره وانیل 1/8 قاشق چایخوری
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 1/4 قاشق غذاخوری
آب جوشیده 1/3 پیمانه

طرز تهیه ی مربای انجیر خانگی

مرحله اول :

برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیرهای متوسط و به یک اندازه استفاده کنید که نه زیاد نرم و نه زیاد کال باشد.

مرحله دوم :

انجیر ها را خوب شسته و دم آن ها را بگیرید سعی کنید دم آن را آنقدر کوتاه نکنید که پوستش باز شود. انجیر شسته را کاملا خشک کنید.

مرحله سوم :

در یک ظرف لعابی مقداری از انجیر ها بریزید سپس مقداری شکر روی انجیر ها بریزید. تمام انجیر ها و شکر را همینطور لایه به لایه بریزید و بگذارید به مدت 7 ساعت در یخچال بماند تا تمام شکر در انجیر حل شود.

مرحله چهارم :

بعد از اینکه انجیر ها با شکر درهم حل شدند آن را روی حرارت متوسط به مدت 15 دقیقه بجوشانید تا پخته شوند. باید مراقب باشید که مربا سر ریز نشود.

مرحله پنجم :

در ادامه طرز تهیه مربای انجیر تمام کفی که روی انجیر ها هنگام جوشیدن بالا می آید با قاشق بگیرید تا رنگ مربا شفاف شود.

مرحله ششم :

بعد از 15 دقیقه جوشیدن دارچین و هل را به مواد مربای انجیر اضافه کنید و هم بزنید احتیاج نیست هل را پودر کنید.البته این کار کاملا سلیقه ای می باشد.

مرحله هفتم :

سپس میزان گفته شده آب را بگذارید تا بجوشد سپس آب جوشیده شده را به مواد مربا انجیر بریزید و اجازه دهید 15 دقیقه دیگر هم همچنان روی حرارت متوسط بجوشد.

مرحله هشتم :

در مراحل آخر پخت مربا آبلیمو و عصاره وانیل را به همراه زعفران دم کرده به مربا اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه به همراه بقیه مواد بجوشند.

مرحله نهم :

مربای انجیر ما در مدت 30 دقیقه آماده شد و قوام لازم را بدست آورد. بعد از سرد شدن میتوانید در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

نکاتی کلیدی در طرز تهیه مربا انجیر طعم انجیر:

برای تهیه مربا انجیراز انجیرهای سبز و یا زرد استفاده کنید که مناسب تر از انجیر سیاه می باشد.
در هنگام پخت حرارت را همواره ملایم کنید تا مربا سرریز نشود.
اگر در هنگام پخته شدن انجیرها ،دانه هایش انجیر وارد شیره مربا شد میتوانید بعد از پخت انجیرها را خارج کنید و شیره آن را صاف کنید و مجددا انجیرها را درون شیره صاف شده قرار دهید.

نکات تکمیلی در مورد مربای انجیر

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
مربای انجیر را می توانید در وعده میان وعده – سرو کنید .

منبع: نمناک

کاربر سطح ۳

Recent Posts

کرپ فرانسوی؛ یک صبحانه خوشمزه و مقوی برای دانش آموزان

کرپ فرانسوی یکی از صبحانه‌های بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…

11 ساعت ago

طرز تهیه عدس پلو به سبک بوشهری‌ها

عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…

11 ساعت ago

طرز تهیه ته چین ارمنی؛ غذایی خوشمزه و متفاوت

ارمنی پلو را می‌توانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکه‌ای…

11 ساعت ago

طرز تهیه نوشیدنی لیموناد

در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…

11 ساعت ago

طرز تهیه خوراک میگو و لوبیا سبز خانگی و جا افتاده

طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…

3 روز ago

مرغ زعفرانی مجلسی را با این روش ویژه درست کنید!

مرغ زعفرانی یکی از روش‌های طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…

3 روز ago