فراشپز- برای درست کردن یک “مربای به” بسیار خوشمزه در خانه همراه ما باشید.
مربای به یکی از اقسام مرباهای بی نهایت خوش طعم و دوست داشتنی در میان ایرانیان است که همانند دیگر مرباها اکثر به عنوان صبحانه استفاده می شود. این مربا لذیذ علاوه بر این که چاشنی بی اندازه خوبی دارد، دارای رنگ و لعاب فوقالعاده زیبایی می باشد.
مربای به معمولا در فصل پاییز که میوه به در بازار به وفور یافت می شود طبخ می شود و به همین علت باید نکاتی را در طرز تهیه ی مربا به رعایت کنید تا ماندگاری آن حدود یک سال یا بیشتر باشد. جالب است بدانید میوه به هم مانند سیب زرد است ولی می توانید مربای آن را به رنگ قرمز بسیار خوشرنگ تهیه کنید.
میوه به 500 گرم
شکر 500 گرم
هل 2 حبه
آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
برای تهیه مربای به ابتدا به ها را شسته سپس پوست آن ها را بگیرید. در ادامه به های پوست گرفته شده را به صورت مربع های متوسط خرد کنید.
به های خرد شده را در یک قابلمه لعابی بریزید.
شکر را به همراه آب به، به ها اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید و درب قابلمه را ببندید تا زمانی که به غلظت برسد.
زمانی که به ها کمی نرم تر شدند هل را به مربا اضافه کنید.
در اواسط پخت مربای به ، درب قابلمه را دم کنی ببندید، تا مربای شما قرمزتر و خوش رنگ تر شود.
پس از اینکه مربا به غلظت رسید آبلیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید حدود 3 یا 4 دقیقه با مربا بجوشد.
مربا را در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود. پس از خنک شدن مربا را در ظرف های شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
بسیاری از افراد از گردو ریز شده نیز در طبخ مربا به استفاده می کنند. بدین منظور شما گردو ها را ریز ریز خرد کنید و نیم ساعت قبل از اینکه مربا کاملا آماده شود گردو ها را به مربا اضافه کنید.
به همانند سیب خیلی سریع اکسید می شود شما می توانید ظرفی که می خواهید برای نگهداری موقت به از آن استفاده کنید کمی آب در آن بریزید به های خرد شده را فوری در آن بریزید.
وقتی می خواهید به، را برای مربا انتخاب باید به ی انتخاب کنید که رنگ زرد کامل باشد اگر کمی سبز باشد مناسب نمی باشد.
مربای به را کمی رقیقتر از دیگر مرباها از روی حرارت بردارید. زیرا بعد از پخت حالت ژلاتینی پیدا می کند.
مربا را به صورت مداوم چک کنید در صورتی که شربت مربا غلیظ شد به آن آب اضافه کنید.
می توانید علاوه بر هل و آبلیمو از یک تکه چوب دارچین نیز برای طعم دهی بیشتر مربای به استفاده کنید.
آبی که روی به ها می ریزید باید تا روی به ها بیاید به صورتی که لب به لب به ها باشد.
فرم خرد کردن به کاملا سلیقه ای می باشد شما می توانید حتی به ها را رنده کنید.
میتوانید از کمی زعفران دم کرده برای خوشرنگ شدن مربا استفاده کنید.
می توانید از دانه های به برای به دانه استفاده کنید.
به ی بهتر است که بوی عطر خوبی بدهد.
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- کباب لاهماجون یکی از انواع کبابهای مشهور و بسیار خوشمزه ترکیه است که با…
فراشپز- طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی گرجستانی را در ادامه خواهید خواند. این سالاد پیشغذایی…
فراشپز- خورش ترشی قیمه یکی از انواع غذاهای اصیل و سنتی استان آذربایجان است که…
فراشپز- پلو مکزیکی یکی از انواع پلوهای مخلوط گیاهی است که از ترکیب برنج با…
فراشپز- کیک میوه خشک یکی از انواع کیکهای میوهای است که از ترکیب مایه کیک…
فراشپز- آیا تا به حال به دنبال پیشغذایی جذاب و خوشمزه برای مهمانیها یا حتی…