فصل توتفرنگی آمده و چه چیز بهتر از اینکه در خانه دست به کار شویم و مربای آن را درست کنیم و برای بقیه فصلهای سال ذخیرهاش کنیم. عطر و بوی جذابی که حالمان را خوب میکند و طعم لذیذش، سر ذوقمان میآورد.
توت فرنگی: ۱.۵ کیلو
شکر: ۱ کیلو و ۲۵۰ گرم
آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
۱. ابتدا توت فرنگیها را داخل ظرف بزرگی پر از آب بریزید تا اگر شنی به آنها چسبیده باشد به ته ظرف تهنشین شوند. سپس توتفرنگیها را از روی آب بگیرید و داخل سبد بریزید و دوباره با آب بشویید. برگ سر توتفرنگیها را بگیرید.
۲. سعی کنید توتفرنگیهایی که انتخاب میکنید یک شکل و اندازه باشد تا مربای زیباتری داشته باشید. مقداری از توتفرنگیها را داخل قابلمه لعابی بریزید و یک لایه شکر روی آن بریزید و باز لایهای توتفرنگی و لایهای شکر بریزید. این کار را تکرار کنید تا شکر و توت فرنگیها تمام شوند. بعد در ظرف را بگذارید و مدت یک شبانه روز در یخچال قرار بدهید تا آب بیندازد.
۳. اگر آب ننداخته بود میتوانید یک استکان کوچک آب به آن اضافه کنید و اگر آب انداخته بود لازم نیست آب اضافه کنید.
۴. مربا را روی حرارت ملایم بگذارید و حواستان به آن باشد تا سر نرود. بعد از اینکه چند جوش زد مربا کف میکند، کف روی مربا را بگیرید و هم بزنید. اواخر پخت 2 قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید و هم بزنید و صبر کنید تا مربا قوام بیاید.
۵. زمان پخت مربا نیم ساعت زمان میبرد زیرا اگر بیشتر بجوشد مربا تیره میشود و توتفرنگیها له میشوند.
۶. برای اینکه متوجه شوید مربا قوام آمده مقداری از آب آن را داخل بشقابی بریزید اگر سرد شد و سفت بود و به راحتی تکان نخورد مربا قوام آمده است.
۷. در قابلمه را نگذارید زیرا عرق میکند. بعد از سرد شدن مربا را داخل شیشهای تمیز و خشک بریزید.
منبع: ایرنا
فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…
فراشپز- طعم گوجه فرنگی را نمیتوان در غذاها نادیده گرفت. طعم آن به غذاها مزهای…
فراشپز- خرمالو را میتوان بهصورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر…
فراشپز- سیب زمینی کریسپی پارمسانی نوع روش ویژه برای پخت سیب زمینی کریسپی است که…
فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…
فراشپز- همبرگر گیاهی نوعی همبرگر سالم و بسیار خوشمزه است که به جای گوشت با…