“مربای خرما” یک مربای سالم و مقوی است و چون در آن از شکر استفاده نمی شود هیچگونه ضرری برای بدن ندارد پس حتما آن را تهیه کنید و در وعده صبحانه نوش جان کنید.
مربای خرما دستور تهیه متفاوتی با دیگر مرباها مانند مربای آلبالو و مربای توت فرنگی دارد و جز مقوی ترین مرباها می باشد پس حتما آن را امتحان کنید و برای آموزش طرز تهیه مربای خرما با ما همراه باشید.
خرما با شیره :1 کیلوگرم
برای تهیه مربای خرمای خوشمزه باید خرمایی انتخاب کنید که شیره داشته باشد و سپس آن را درون ظرفی ریخته و به همان اندازه آب اضافه کرده و کنار می گذاریم تا نرم شود.
در این مرحله وقتی خرما نرم شد دانه های خرما را خارج کرده و سپس ظرف را روی شعله با حرارت کم قرار می دهیم تا به خوبی بپزد و مانند فرنی نرم شود.سپس شعله را خاموش کرده و کنار میگذاریم تا خرما سرد شود.
در مرحله آخر وقتی خرما سرد شد آن را درون مخلوط کن ریخته و به طور کامل له میکنیم و سپس روی شعله قرار می دهیم تا آب آن به طور کامل خشک شود.
بعد از کشیده شدن شهد مربا ، شعله را خاموش کرده و میگذاریم تا مربای خرما سرد شود. سپس آن را درون ظروف شیشه ای مناسبی ریخته و در جای خنک نگهداری کنید و استفاده کنید.
می توانید در مرحله آخر از مقداری کنجد برای تزیین مربا نیز استفاده کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…