Categories: آشپزیمربا

طرز تهیه مربای زردآلو؛ طعمی باورنکردنی

از فرصت استفاده کنید و زردآلوهای جذاب این فصل را مربا کنید.

مواد لازم:

زردآلو: ۱ کیلو و نیم
شکر: ۹۰۰ گرم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا قابلمه‌ای را روی حرارت خیلی کم شعله قرار می‌دهیم قبل از اینکه قابلمه کاملا گرم شود.

۲. زردآلوها را از هسته جدا کرده و درون آن می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا زردآلوها بپزند.

۳. کمی هم نمک به زرد آلوها می‌زنیم تا طعم زردآلوها تشدید شود.

۴. بعد از کمی تفت دادن شکر را به زردآلوها اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا آب زردآلوها در بیاید.

۵. حرارت شعله گاز باید همچنان کم باشد. حدودا نیم ساعت طول می‌کشد تا آب زردآلوها کاملا کشیده شود.

۶. بعد از اینکه آب زردآلوها در آمد باید همچنان روی شعله کم قرار دهیم و هر از گاهی آن را هم بزنیم.

۷. ممکن است ۳ تا ۲ ساعت زمان ببرد ولی نباید اجازه دهید که زردآلوها حالت کاراملی پیدا کند. اگر هم بخواهید از شربت آن هم استفاده کنید باید کمی به آن آب اضافه کنید.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه رب نارنج شمالی؛ چگونه از تلخ شدن رب جلوگیری کنیم؟

فراشپز- رب نارنج از چاشنی‌های اصیل و پرطرفدار در دستور پخت‌های شمال ایران است. این…

22 ساعت ago

طرز تهیه کوکو عدس به دو روش متفاوت

فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…

22 ساعت ago

طرز تهیه ساندویچ لذیذ شاورما مرغ به سبک رستوران

فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…

22 ساعت ago

آیا چای سبز واقعا موجب لاغری می‌شود؟، منع مصرف چای سبز برای این افراد

فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…

23 ساعت ago

برای سلامت روده‌هایتان این میوه‌ها و سبزیجات را بخورید

فراشپز- از زمان‌های قدیم، درباره فواید بی‌شمار خوردن میوه‌ها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…

23 ساعت ago

موز با شیر: آیا برای سلامت بدن مفید است یا مضر؟ + طرز تهیه شیرموز سالم

فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…

23 ساعت ago