از فرصت استفاده کنید و زردآلوهای جذاب این فصل را مربا کنید.
زردآلو: ۱ کیلو و نیم
شکر: ۹۰۰ گرم
۱. ابتدا قابلمهای را روی حرارت خیلی کم شعله قرار میدهیم قبل از اینکه قابلمه کاملا گرم شود.
۲. زردآلوها را از هسته جدا کرده و درون آن میریزیم و تفت میدهیم تا زردآلوها بپزند.
۳. کمی هم نمک به زرد آلوها میزنیم تا طعم زردآلوها تشدید شود.
۴. بعد از کمی تفت دادن شکر را به زردآلوها اضافه میکنیم و هم میزنیم تا آب زردآلوها در بیاید.
۵. حرارت شعله گاز باید همچنان کم باشد. حدودا نیم ساعت طول میکشد تا آب زردآلوها کاملا کشیده شود.
۶. بعد از اینکه آب زردآلوها در آمد باید همچنان روی شعله کم قرار دهیم و هر از گاهی آن را هم بزنیم.
۷. ممکن است ۳ تا ۲ ساعت زمان ببرد ولی نباید اجازه دهید که زردآلوها حالت کاراملی پیدا کند. اگر هم بخواهید از شربت آن هم استفاده کنید باید کمی به آن آب اضافه کنید.
منبع: ایرنا
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…