از فرصت استفاده کنید و زردآلوهای جذاب این فصل را مربا کنید.
زردآلو: ۱ کیلو و نیم
شکر: ۹۰۰ گرم
۱. ابتدا قابلمهای را روی حرارت خیلی کم شعله قرار میدهیم قبل از اینکه قابلمه کاملا گرم شود.
۲. زردآلوها را از هسته جدا کرده و درون آن میریزیم و تفت میدهیم تا زردآلوها بپزند.
۳. کمی هم نمک به زرد آلوها میزنیم تا طعم زردآلوها تشدید شود.
۴. بعد از کمی تفت دادن شکر را به زردآلوها اضافه میکنیم و هم میزنیم تا آب زردآلوها در بیاید.
۵. حرارت شعله گاز باید همچنان کم باشد. حدودا نیم ساعت طول میکشد تا آب زردآلوها کاملا کشیده شود.
۶. بعد از اینکه آب زردآلوها در آمد باید همچنان روی شعله کم قرار دهیم و هر از گاهی آن را هم بزنیم.
۷. ممکن است ۳ تا ۲ ساعت زمان ببرد ولی نباید اجازه دهید که زردآلوها حالت کاراملی پیدا کند. اگر هم بخواهید از شربت آن هم استفاده کنید باید کمی به آن آب اضافه کنید.
منبع: ایرنا
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…