“مربای زغال اخته” رابا هسته درست می کنند. اگر میوه زغال اخته سفت باشد کمی شکر ریخته و می گذاریم آب بیندازد…
زغال اخته:یک کیلو
شکر:800 گرم
آبلیمو:یک قاشق غذا خوری
وانیل:یک قاشق چایخوری
زغال اخته را ابتدا باید خوب بشویید و کنار بگذارید تا آبش گفته شود و خشک شود.
این مربا با هسته درست میشود و باید زغال اخته ها را ترجیحا در یک قابلمه لعابی بریزید و لابه لای آن شکر بریزید و بگذارید داخل یخچال تا به مدت 10 ساعت استراحت کند.
اگر میوه زغال اخته سفت بود از شکر بیشتری استفاده کنید.
بعد از اینکه میوه ها آب انداخت و شکرش حل شد آن را روی حرارت ملایم قرار میدهم تا کمکم بپزد و قوام بیاید.
روی مربا هنگام پختن کف میکند که باید این کف با قاشق گرفته شود تا مربا شفاف شود.
وقتی مربا به غلظت لازم رسید آن ا از روی حرارت بردارید و بعد از خاموش کردن وانیل و آبلیمو را داخل آن بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خنک شود.
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
مربای زغال اخته را می توانید در وعده میان وعده – سرو کنید .
منبع: نمناک
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…