Categories: آشپزیمربا

طرز تهیه مربای سیب زرد و قرمز

بهتر است یخچال خود را نگاهی بیاندازید و اگر سیب‌هایی در آن باقی مانده، یک شیشه مربا آماده کنید، ادامه مطلب را بخوانید و بعد از چند ساعت یک مربا خوشمزه داشته باشید.

همیشه میوه‌هایی در خانه داریم که خورده نمی‌شوند و پختن مربا یکی بهترین راهکارهایی است که میوه دور انداخته نشود. سیب قرمز و زرد از جمله میوهایی است که معمولا در ظرف‌های میوه و یخچال باقی می‌ماند و کیفیت خود را از دست می‌دهد. بهتر است یخچال خود را نگاهی بیاندازید و اگر سیب‌هایی در آن باقی مانده، یک شیشه مربا آماده کنید، ادامه مطلب را بخوانید و بعد از چند ساعت یک مربا خوشمزه داشته باشید.

آنچه لازم دارید:

پختن مربا از آن جهت می‌تواند کاری راحت باشد که مواد اولیه آن چنانی نمی‌خواهد و اگر یخچال و کابینت را زیر و رو کنید تمام آن چه لازم است را پیدا می‌کنید. برای تهیه مربای سیب مواد ابتدا مواد زیر را آماده کنید:

شکر ۱ کیلوگرم

سیب ۱ کیلوگرم

گلاب ۴ قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش ۳ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

آنچه باید انجام دهید:

حالا باید مواد را آماده کنید. سیب ها را پوست بگیرید و هسته های آن را جدا کنید و به هر اندازه‌ای که با به نظر خود شما مناسب است قطعه قطعه کنید. در کاسه‌ای بزرگ سیب‌ها بریزید و ۱ لیوان آب را با ابلیمو مخلوط کنید و روی سیب‌ها بریزید. اگر این کار را انجام دهید سیب‌ها تیره نمی‌شود و تغییر رنگ نمی‌دهد. بعد از این کار ۴ لیوان آب را در قابلمه بریزید و روی حرارت نسبتا زیاد قرار دهید و شکر را به آب اضافه کنید و کمی با قاشق شکر را در آب هم بزنید تا زودتر حل شود و شربت شما آماده شود.

در این مرحله سیب‌ها در آبکش بریزید و بعد از به جوش آمدن شربت، سیب‌ها را اضافه و حرارت را ملایم کنید. تا مربا به غلظت مطلوب برسد و زعفران دم کرده را نیز به شربت اضافه کنید. اجازه دهید تا مربا پخته شود. باید سیب‌ها را تست کنید تا به نرمی مطلوب برسد. دقت کنید شربت شما غلظت مناسب را داشته باشد و این نکته ضروری را بدانید که پس از سرد شدن شربت مربا سفت تر می شود.

در آخرین مرحله پخت مربا، گلاب را اضافه کنید و با قاشق آرام در مربا مخلوط و قابلمه را از روی حرارت بر دارید. بعد از این که مربا خنک شد در شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه رب نارنج شمالی؛ چگونه از تلخ شدن رب جلوگیری کنیم؟

فراشپز- رب نارنج از چاشنی‌های اصیل و پرطرفدار در دستور پخت‌های شمال ایران است. این…

19 ساعت ago

طرز تهیه کوکو عدس به دو روش متفاوت

فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…

19 ساعت ago

طرز تهیه ساندویچ لذیذ شاورما مرغ به سبک رستوران

فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…

19 ساعت ago

آیا چای سبز واقعا موجب لاغری می‌شود؟، منع مصرف چای سبز برای این افراد

فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…

19 ساعت ago

برای سلامت روده‌هایتان این میوه‌ها و سبزیجات را بخورید

فراشپز- از زمان‌های قدیم، درباره فواید بی‌شمار خوردن میوه‌ها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…

19 ساعت ago

موز با شیر: آیا برای سلامت بدن مفید است یا مضر؟ + طرز تهیه شیرموز سالم

فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…

20 ساعت ago