بهتر است یخچال خود را نگاهی بیاندازید و اگر سیبهایی در آن باقی مانده، یک شیشه مربا آماده کنید، ادامه مطلب را بخوانید و بعد از چند ساعت یک مربا خوشمزه داشته باشید.
همیشه میوههایی در خانه داریم که خورده نمیشوند و پختن مربا یکی بهترین راهکارهایی است که میوه دور انداخته نشود. سیب قرمز و زرد از جمله میوهایی است که معمولا در ظرفهای میوه و یخچال باقی میماند و کیفیت خود را از دست میدهد. بهتر است یخچال خود را نگاهی بیاندازید و اگر سیبهایی در آن باقی مانده، یک شیشه مربا آماده کنید، ادامه مطلب را بخوانید و بعد از چند ساعت یک مربا خوشمزه داشته باشید.
پختن مربا از آن جهت میتواند کاری راحت باشد که مواد اولیه آن چنانی نمیخواهد و اگر یخچال و کابینت را زیر و رو کنید تمام آن چه لازم است را پیدا میکنید. برای تهیه مربای سیب مواد ابتدا مواد زیر را آماده کنید:
شکر ۱ کیلوگرم
سیب ۱ کیلوگرم
گلاب ۴ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۳ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
حالا باید مواد را آماده کنید. سیب ها را پوست بگیرید و هسته های آن را جدا کنید و به هر اندازهای که با به نظر خود شما مناسب است قطعه قطعه کنید. در کاسهای بزرگ سیبها بریزید و ۱ لیوان آب را با ابلیمو مخلوط کنید و روی سیبها بریزید. اگر این کار را انجام دهید سیبها تیره نمیشود و تغییر رنگ نمیدهد. بعد از این کار ۴ لیوان آب را در قابلمه بریزید و روی حرارت نسبتا زیاد قرار دهید و شکر را به آب اضافه کنید و کمی با قاشق شکر را در آب هم بزنید تا زودتر حل شود و شربت شما آماده شود.
در این مرحله سیبها در آبکش بریزید و بعد از به جوش آمدن شربت، سیبها را اضافه و حرارت را ملایم کنید. تا مربا به غلظت مطلوب برسد و زعفران دم کرده را نیز به شربت اضافه کنید. اجازه دهید تا مربا پخته شود. باید سیبها را تست کنید تا به نرمی مطلوب برسد. دقت کنید شربت شما غلظت مناسب را داشته باشد و این نکته ضروری را بدانید که پس از سرد شدن شربت مربا سفت تر می شود.
در آخرین مرحله پخت مربا، گلاب را اضافه کنید و با قاشق آرام در مربا مخلوط و قابلمه را از روی حرارت بر دارید. بعد از این که مربا خنک شد در شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
منبع: ایرنا
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…