“مربای سیب و زنجبیل” خیلی خوشمزه و مقوی است و ما قصد داریم در این مطلب طرز تهیه آنرا به شما آموزش دهیم .
مربا زنجبیل و سیب، مربایی بسیار خوشمزه و خوش طعمی است.این مربا با توجه به سیب و زنجبیل دارای خواص زیادی است که مصرف درست آن بسیار سودمند خواهد بود. اگر شما هم مربای سیب و زنجبیل را امتحان نکردید حتما آن را تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید.
زنجبیل تازه :500 گرم
سیب :500 گرم
آب :5 لیوان
شکر :5 لیوان
جوهر لیمو یا آبلیمو :کمی
چوب دارچین :1 تکه
برای درست کردن مربای سیب و زنجبیل خوشمزه و خانگی ابتدا زنجبیل را رنده درشت کرده و برای 30 دقیقه با 5 لیوان آب بپزید، در این فاصله سیب را پوست گرفته و به شکل حبه قند خرد کرده و یا قالب بزنید.
بعد از نیم ساعت سیب خرد شده و شکر را به زنجبیل افزوده و اجازه دهید مواد مربا با هم پخته و غلیظ شود.
بعد از اینکه مربا به غلظت رسید جوهر لیمو یا آب لیمو را افزوده و خوب مخلوط نمایید، بعد از چند جوش آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
بعد از اینکه مربای سیب و زنجبیل کاملا خنک شد آن را داخل شیشه مناسبی بریزید و درب آن را ببندید و در یخچال نگهداری نمایید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…