“مربای سیب و زنجبیل” خیلی خوشمزه و مقوی است و ما قصد داریم در این مطلب طرز تهیه آنرا به شما آموزش دهیم .
مربا زنجبیل و سیب، مربایی بسیار خوشمزه و خوش طعمی است.این مربا با توجه به سیب و زنجبیل دارای خواص زیادی است که مصرف درست آن بسیار سودمند خواهد بود. اگر شما هم مربای سیب و زنجبیل را امتحان نکردید حتما آن را تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید.
زنجبیل تازه :500 گرم
سیب :500 گرم
آب :5 لیوان
شکر :5 لیوان
جوهر لیمو یا آبلیمو :کمی
چوب دارچین :1 تکه
برای درست کردن مربای سیب و زنجبیل خوشمزه و خانگی ابتدا زنجبیل را رنده درشت کرده و برای 30 دقیقه با 5 لیوان آب بپزید، در این فاصله سیب را پوست گرفته و به شکل حبه قند خرد کرده و یا قالب بزنید.
بعد از نیم ساعت سیب خرد شده و شکر را به زنجبیل افزوده و اجازه دهید مواد مربا با هم پخته و غلیظ شود.
بعد از اینکه مربا به غلظت رسید جوهر لیمو یا آب لیمو را افزوده و خوب مخلوط نمایید، بعد از چند جوش آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
بعد از اینکه مربای سیب و زنجبیل کاملا خنک شد آن را داخل شیشه مناسبی بریزید و درب آن را ببندید و در یخچال نگهداری نمایید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…