طالبی سرشار از مواد مغذی است و برای بدن بسیار مفید می باشد و تهیه “مربای طالبی” بسیار ساده می باشد با ما همراه باشید.
اگر در میان انواع مرباهای معروف نظیر مربای هویج، مربای آلبالو ، مربای توت فرنگی و غیره…. دنبال یک مربای خوشمزه و خوش عطر دیگر بگردید بدون شک مربای طالبی را باید معرفی کرد.این مربا به سادگی تهیه می شود. پس حتما آن را در منزل تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید.
طالبی خرد شده :500 گرم
شکر :500 گرم
آب :2 پیمانه
آبلیمو :1 قاشق غذاخوری
برای درست کردن مربای طالبی ابتدا طالبی کوچک و سفتی را انتخاب کنید و پوست آن را جدا کنید و دانه های آن را به طورکامل خارج کنید و طالبی را برش های ریزی بزنید و کنار بگذارید.
شکر و آب موجود را درون قابلمه ای مناسب ریخته و مخلوط کنید و روی شعله قرار دهید و منتظر شوید تا قوام پیدا کند و وقتی به قوام مناسبی رسید طالبی های خرد شده را اضافه کنید.
در انتهای پخت مربا، آبلیمو را اضافه کنید و بعد از 2 دقیقه شعله را خاموش کنید و منتظر شوید تا مربا سرد شود و سپس آن را درون ظروف شیشه ای مناسبی ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…