“مربای فلفل” خانگی ترکیبی از تندی و شیرینی است و در کنار خوراک های تهیه شده با مرغ و گوشت بسیار مناسب است و مزه بی نظیری به غذا می دهد.
یکی از مرباهای خاص و پر خاصیت مربای فلفل است که اگر به خوبی تهیه شود و در کنار غذاهای گوشتی استفاده شود مزه بی نظیری را به شما هدیه می دهد پس حتما این مربای خوشمزه را امتحان کنید.
فلفل هالوپینو 200 گرم
فلفل قرمز شیرین 500 گرم
سیب 1 عدد بزرگ
سرکه سفید 1/4 پیمانه
سرکه سیب 1/2 پیمانه
شکر 700 گرم
فلفل هالوپینو را تمیز کرده و به خوبی و به یک اندازه خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
فلفل قرمز شیرین را نیز در اندازه های یکسان خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
سیب را به شکل مکعب های کوچک و یک اندازه خرد می کنیم.
ابتدا یک قابلمه مناسب(لعابی یا تفلونی) را انتخاب می کنیم و فلفل های خرد شده و سیب را درون آن می ریزیم و سپس سرکه سفید و سرکه سیب را به ترتیب اضافه کرده و در آخر شکر را اضافه کرده و مخلوط می کنیم و روی شعله متوسط قرار می دهیم.
در این مرحله اجازه می دهیم مواد درون قابلمه به جوش آید وقتی جوشید حرارت شعله را کم میکنیم و حدود 30 دقیقه منتظر می مانیم تا مربا به قوام لازم برسد و هر چند دقیقه یکبار مربا را هم می زنیم.
وقتی مربا به قوام دلخواه رسید شعله را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا خنک شود و سپس مربا را درون ظروف شیشه ای ریخته و درب آنها را محکم می بندیم و در جای خنک نگهداری می کنیم.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…